Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadar

Srpski odbor solidarnosti: Napad na Pupovca je poruka da su Srbi nepoželjni

milorad pupovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
16.02.2015.
u 11:00

Pozitivan je govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i posebno raduje što je istakla da su nacionalne manjine bogatstvo u Hrvatskoj - rekao je Željko Bajalica

- Napad u Saboru na Milorada Pupovca je poruka nama Srbima da smo nepoželjni i da smo višak. Također, crkveni velikodostojnici šalju s oltara poruke mržnje i netolerancije u srca jednih, a straha u srca drugih ljudi. Pozitivan je govor predsjednice Kolinde Grabar Kitarović i posebno raduje što je istakla da su nacionalne manjine bogatstvo u Hrvatskoj - rekao je Željko Bajalica predsjednik Srpskog odbora solidarnosti u Zadru na konfrenciji za novinare sazvanoj zbog, kako je rečeno, dramatičnog pogororšanja odnosa prema srpskoj zajednici u Hrvatskoj.

Potpredsjednik SOS-a Branko Dragović je istaknuo da je kao hrvatski branitelj izrevoltiran odnosom  Dinka Burića i Branimira Glavaša prema Miloradu Pupovcu.

- To je napad na cijelu srpsku zajednicu u Hrvatskoj i takvi pojedinci štete ugledu Hrvatske - rekao je Dragović.

>> Na Glavaševom Facebook profilu uvredljiva poruka o Pupovcu

Komentara 91

AM
amky1
11:15 16.02.2015.

Koji predstavnik nacionalnih manjina smije kritizirati u Srbiji?

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:12 16.02.2015.

Željko zašto se nisi javio kada su mladi bogoslovi sa Krke na svojim facebook stranicama veličali Mladića,Šešelja ,Dražu i ostale zločince ?

AM
amky1
11:13 16.02.2015.

Šta bi oni htjeli, da samo Pupovac ima monopol na kritiziranje. Svi su podložni kritikama i pohvalama, pa tako i Pupovac veličanstveni. Čim izneseš kritiku odmah se tuže da su ugroženi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije