Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje mržnje

Na Glavaševom Facebook profilu uvredljiva poruka o Pupovcu

milorad pupovac
Foto: screenshot/Facebook Branimir Glavaš
11.02.2015.
u 11:49

Ovaj status dosad je dobio najmanje 1350 'lajkova' te 250 komentara koji mahom odobravaju stav Branimira Glavaša, uvredljivi su i puni mržnje. Status je na stranicu postavio administrator, a do danas poruka nije maknuta niti izmijenjena

Na službenoj Facebook stranici Branimira Glavaša jučer predvečer osvanula je uvredljiva poruka o Miloradu Pupovcu objavljena uz njegovu fotografiju. Komentar glasi:

"Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini..." 

Ovaj status dosad je dobio najmanje 1350 "lajkova" te 250 komentara koji mahom odobravaju stav Branimira Glavaša, uvredljivi su i puni mržnje. Status je na stranicu postavio administrator, a do danas poruka nije maknuta niti izmijenjena. 

>> Pritvor za Glavaša nije više razuman

Komentara 65

SB
sbb
12:36 11.02.2015.

100% podrzavam Glavasev komentar jer je istina.

VZ
vladimir.zivaljic
12:32 11.02.2015.

ljudi svjedoče istinu....,a ona boli...Stanimirović i Pupavac ista stvar drugo pakovanje

PI
pidocha
12:47 11.02.2015.

sve točno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije