Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi val smjena

Smijenjene i Maja Sever, Mirna Zidarić i Tatjana Munižaba

smjena HRT
Foto: Martina Popovčić/PIXSELL
14.03.2016.
u 14:31

Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota

Nakon vikenda, kada je u dva dana smijenjeno čak 11 urednika i voditelja, vršiteljica dužnosti rukovoditeljice Informativno-medijskog servisa HRT-a Katarina Periša-Čakarun danas je, kako neslužbeno doznajemo, nastavila sa smjenama pa su tako bez dosadašnjih funkcija prije kojih sat ostale Maja Sever (koja je bila urednica redakcije Hrvatske uživo), Mirna Zidarić (urednica sporta u središnjem Dnevniku) i Tatjana Munižaba (urednica Dnevnika 3).

Prema informacijama s Prisavlja, Maju Sever će zamijeniti Petar Vlahov, Mirnu Zidarić kao novi urednik sporta u Dnevniku nasljeđuje Ante Brkljačić, dok će umjesto Tatjane Munižabe Dnevnik 3 uređivati Darko Šokota.

Može se čuti da nitko od maknutog uredničkog trojca nije dobio obrazloženje za smjenu, a svi će od sada raditi novinarski posao. Munižaba bi, doznajemo, ponovno trebala izvještavati iz Sabora i pratiti SDP. Kako nam prenose prisavski kolege, neki od smijenjenih Katarini Periši Čakarun su nakon priopćenja o micanju s funkcije uzvratili kako su 'počašćeni smjenom'.

Vlahov i Smrtić voditelji Dnevnika 3

- Petar Vlahov i Damir Smrtić od večeras postaju voditelji Dnevnika 3. Emisiju će uređivati i Darko Šokota te Stela Kolar Borovčak koja je i do sada radila taj posao. Petar Vlahov je ujedno imenovan i koordinatorom emisije Hrvatska uživo, a Đurica Drobac urednikom redakcije unutarnje politike u Informativno-medijskom servisu HRT-a. Tatjana Munižaba do sada je povremeno uređivala Dnevnik 3, a ubuduće će biti jedna od glavnih političkih reporterki Dnevnika HRT-a - priopćili su s HRT-a dodavši da se od večeras sportski blok u središnjemu Dnevniku produljuje na deset minuta, s tim da će naglasak biti na sportskim događajima iz naše zemlje. A u sportskim minutama Dnevnika u studiju će se izmjenjivati voditelji Lana Banely, Ante Brkljačić i Mihovil Horvat.

Inače, Đurica Drobac je na mjestu urednika redakcije unutarnje politike i društva zamijenio smijenjenog Hrvoja Zovka.

>> Ružici Renić HTV1, Katarini Periši-Čakarun Informativno-medijski servis HRT-a

Komentara 314

R1
R1971D
14:53 14.03.2016.

Super, jako mi je drago, pogotovo za Sever i Munižabu, one su otvoreno radile za SDP...

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:55 14.03.2016.

..ajde konačno da maknu one iz etera koje dobivaju pretplatu od svih pretplatnika u RH, a marionete su SDP-ove politike

DU
Deleted user
14:54 14.03.2016.

Sever pala....neprocjenjivo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije