Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijava

Službenim vozilom išla u posjet Čačiću?

Natalija Martinčević
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
09.06.2014.
u 20:02

Ispred kaznionice u Valturi, gdje kaznu izdržava Radimir Čačić, ljetnih mjeseci prošle godine viđan je svjetloplavi peugeot varaždinske registracije pa se pretpostavlja da mu je Martinčević išla u posjet

Nataliju Martinčević, zamjenicu gradonačelnika Varaždina i predsjednicu Udruge inicijative za osnivanje Narodne stranke reformista, grupa poreznih obveznika prijavila je policiji sumnjajući da je službeni peugeot Grada koristila u privatne svrhe, za odlaske u Pulu.

Ispred kaznionice u Valturi, gdje kaznu izdržava Radimir Čačić, ljetnih mjeseci prošle godine viđan je svijetloplavi peugeot varaždinske registracije pa se pretpostavlja da mu je Martinčević išla u posjet.

Natalija Martinčević oglasila se priopćenjem: – S obzirom na to da ispis uređaja posjeduju samo službe Grada, može se iščitati odakle je prijava došla, pri čemu je jasno da nije riječ o zaštiti interesa građana, već o nastavku političkog nasilništva.

>>Oko 204 člana zagrebačke organizacije HNS-a napušta stranku

Komentara 25

NV
novo vriijeme
20:14 09.06.2014.

Prava bahata BALKANSKA političarka, ona bi da se isčita od kuda je prijava došla a ne da objasni da li je gradskim vozilom išla u privatni posjet. Ne znaš tko je gori Pusić i njeni ili Čačić i njegovi.

US
U sridu
21:03 09.06.2014.

Sto je tu neobicno? tipican komun istiski stav,trosi jer narod ce platiti,a gdje je kazna za doticnu?

RI
RINMA
21:15 09.06.2014.

Pa tumačite gospođo to kako hoćete, ali recite što službeni auto radi pred kaznionicom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije