Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijer milanović:

'Slučaj s francima je eksces svjetskih razmjera. Građani su ubijeni kreditima'

Kukuriku koalicija
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
23.01.2015.
u 16:37

Poručio je to danas premijer Zoran Milanović iz Pule

Slučaj s francima je eksces svjetskih razmjera, banke jesu važne, no ljudi su sluđeni. Znatan dio građana je ubijen kreditima. Svi koji imaju kredite u francima mogu prestati gledati tečajnu listu, bio kredit milijun ili tri milijuna kuna – poručio je danas premijer Zoran Milanović nakon sastanka s čelnicima stranaka Kukuriku koalicije u Puli.

Kako javlja Regional Express, čelnici SDP, IDS, HNS i HSU postigli su dogovor o nastavku rada koalicije, no odluka o budućnosti koalicije prolongirana je do 14. veljače, odnosno do Sabora IDS-a.

>>Milanović o Kukuriku koaliciji: Idemo dalje na parlamentarne izbore!

>>Sabor izglasao zamrzavanje tečaja 'švicarca' na 6,39 kuna

Komentara 27

GO
google385
16:56 23.01.2015.

anketa::ko misli da je milanovic nesposoban o lijencario neka mi udari plus

TH
than
17:44 23.01.2015.

Banke jesu pohlepne, ali sto tek reci za vlast ? Koliki dio nam uzmu od place, koliki dio preko PDV-a, koliki dio preko goriva i da ne nabrajam dalje. Kada to sve zbrojim, jos banke ispadnu humanitarne ustanove prema samoj vlasti.

DU
Deleted user
16:48 23.01.2015.

znaci lalovac i drugi mudraci..mogu..poc doma..lista im vise ne treba..njihovu..halapljivost..i neznanja..ja cu platit..ajme vam se ..tko vas vodi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije