Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Hajdaš Dončić

'Zlatar Violić bi trebala dati ostavku ako je točno ono što se govori'

Siniša Hajdaš Dončić na otvorenju nove željezničke stanice u Buzinu
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/19
23.03.2015.
u 17:00

Ministar Hajdaš Dončić se osvrnuo i na 2. krug prijevremenih lokalnih izbora te je ustvrdio da SDP generalno nije izgubio

Ministar Siniša Hajdaš Dončić izjavio je danas da bi ministrica kulture Andrea Zlatar Violić trebala dati ostavku ako je točno ono što se govori posljednjih dana, a to je da je Državna revizija utvrdila da je ministrica uzimala akontaciju za službena putovanja na koja ne bi otišla. Novac bi zatim naknadno vraćala u proračun i to u mjesečnim ratama, uskratom dijela ministarske plaće.

Podsjetimo, slučaj ministrice Zlatar Violić danas je komentirao i premijer Zoran Milanović koji očekuje da će se to riješiti u tjedan dana. - Zasad mi je nevjerojatno da netko čini ono što sam vidio u medijima, ali, ako je to točno, snosit će sankcije - rekao je Milanović.

Osim na slučaj Zlatar Violić, Hajdaš Dončić se osvrnuo i na jučerašnji drugi krug prijevremenih lokalnih izbora, to jest, na tvrdnju HDZ-a da su oni pobjednici jer su pobijedili u devet od 17 gradova. Ministar je ustvrdio da SDP generalno nije izgubio jer su gradove koji su im bili zanimljivi više-manje zadržali.

Inače, ministar Siniša Hajdaš Dončić je danas sudjelovao u otvaranju novog željezničkog stajališta Buzin, pothodnika, željezničkog kolosijeka, bočnog perona dužine 160 metara, dizala za osobe smanjenje pokretljivosti, parkirališta i pristupne ceste te nadstrešnice za bicikle. Vrijednost projekta, koji je izradilo „Željezničko projektno društvo“, iznosi 13,5 milijuna kuna, a radove su izveli Đuro Đaković Holding i tvrtka Subterra.

>> Grčić o mogućoj smjeni Zlatar Violić: Nema prihvatljivih pogrešaka!

>> Ministrica kulture Andrea Zlatar Violić prisiljena na ostavku

>> Milanović: Zadovoljan sam izbornim rezultatima. Ovo je meni znak da je SDP jak

Foto: Goran Jakus/PIXSELL

Komentara 19

Avatar kvaternik
kvaternik
17:29 23.03.2015.

..."gradovi koji su im zanimljivi".??????? ....znači da hrvatskoj vladi ima i nezanimljivih hrvatskih gradova...znači li to da su im zanimljivi gradovi iza linije Virovitica ,Karlovac,Karlobag?????

VE
Velikigazdavazda
17:36 23.03.2015.

A i Hajdaš Dončić bi trebao dati ostavku nakon što je to obećao ukoliko se odustane od monetizacije autocesta..Izgleda to bila časna pionirska riječ.

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
17:23 23.03.2015.

Niti je SDP "generalno" izgubio, niti je Srbija izgubila na Kosovu ... Tako nekako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije