Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinuo šutnju

Nakon MUP-a oglasio se i Tomislav Saucha!

tomislav saucha
Foto: Patrik Maček/PIXSELL
1/2
14.01.2015.
u 18:45

Mislim da svojim riječima i postupcima nisam nikoga vrijeđao niti sam prijetio, kaže Saucha

Nakon što se Ministarstvo unutarnjih poslova očitovalo u vezi s incidentom na Sljemenu u kojem je sudjelovao predstojnik premijerova ureda, oglasio se i Tomislav Saucha.

– Na Svjetskom skijaškom kupu na Sljemenu, održanom 6. siječnja, bio sam službeno. Na povratku sa Sljemena, dok sam s ostalim građanima čekao u redu za ulazak u autobus, došlo je do gužve zbog koje su se u održavanje reda uključili pripadnici interventne policije. Moje viđenje događaja koji su se odvijali tu večer različito je od viđenja policijskih službenika koji su tamo bili prisutni.

Smatram da su pojedini pripadnici interventne policije tom prilikom postupili neprofesionalno i nekorektno prema meni i ljudima koji su bili sa mnom u društvu. Mislim da svojim riječima i postupcima nisam nikoga vrijeđao niti sam prijetio. Žao mi je ako je netko od policijskih službenika na taj način shvatio moje riječi i postupke. Sve ostale detalje i okolnosti toga događaja iznijet ću u prekršajnom postupku – priopćio je Tomislav Saucha.

>> MUP istražio slučaj Tomislava Sauche. Evo što je zaključio!

>> Kobna šutnja policije, Sauche i premijera o Sljemenu

Ključne riječi

Komentara 34

RD
radoslav.dumancic
19:01 14.01.2015.

Koliko mu dana treba za nekoliko neuvjerljivih rečenica?

EL
Elforce
19:04 14.01.2015.

Trebao je dobit po piksi, drugi bi dobio pendrekom i u maricu sa njime. Policija čuva red i mir, ali u kapitalizmu i vladu..

BO
bodernek
19:13 14.01.2015.

kakav jazavac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije