Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.01.2015. u 13:07

To što Saucha i premijer šute, samo znači da traže okvir za izvlačenje.

Incident u kojem je nakon Snježne kraljice na Sljemenu sudjelovao predstojnik premijerova ureda Tomislav Saucha očito je bio vrlo složen kad ga Služba za unutarnju kontrolu MUP-a ni dan poslije još nije uspjela rekonstruirati.

Kako ne bi utjecali na njihov rad, Ravnateljstvo policije nije moglo novinaru odati detalje. Zvuči razumno i policija ima pravo inzistirati na svojoj logici posla, premda je pitanje bi li takav slijed događaja bio da je na mjestu Sauche bio “običan” građanin. Isto tako, incident je prešućen od zagrebačke policije, što se zbog njihova kredibiliteta, ali i radi očuvanja vjerodostojnosti dužnosnika, nije smjelo dogoditi. Kad se takva informacija dozna prvo iz medija, neminovna je percepcija da se nešto zataškava.

A to da je pijani Saucha vrijeđao interventne policajce te im prijetio ministrom Rankom Ostojićem i ravnateljem policije Vladom Dominićem, i to baš sad u politički delikatnom trenutku, s gledišta SDP-a, premijera, Vlade i vlasti, a ne samo Sauche, vrijedno je zataškavanja. Baš zato što slučaj toliko asocira na skandal nekadašnjeg SDP-ovca Milana Bandića koji je 2002. zbog svoga ponašanja nakon što je pijan izazvao sudar bio prisiljen podnijeti ostavku. I to što Saucha i premijer šute, samo znači da traže okvir za izvlačenje.

>>Ranko Ostojić: Provodi se istraga o incidentu sa Sauchom

>>Šef Milanovićeva kabineta izvrijeđao policajce u VIP šatoru

Komentara 47

DU
Deleted user
14:43 08.01.2015.

Odjelo ne čini čovjeka kao i njegov izgled. Ali ovaj Milanovićev pulen me ipak visualno nekako podsjeća na "Jugend" bivših socijaldemokrata iz prošlog stoljeća u Njemačkoj. Pogledajte dobro tu facu. A u jučerašnjem članku sličnost je jos veća. Preoštar komentar? Za mene nije, spojio sam samo njegovo ponašanje sa fotografijom.

JA
jamanuša
13:22 08.01.2015.

a za koga ću se ja uhvatit osim za pribijena rebra kad tako nešto napravim

Avatar tituš
tituš
13:21 08.01.2015.

nije moguće da ne primjećujemo kako nas siluju svakog dana, pa čekamo ovako neku prigodu kako bi se to reklo ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije