Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrija Mikulić:

'Raduje nas što je SDP spoznao da je Tuđman najveći Hrvat 20. stoljeća'

Andrija Mikulić
Sanjin Strukić/PIXSELL
30.06.2015.
u 15:48

Podsjeća Sinišu Hajdaša Dončića kako je zagorski SDP prije godinu dana napravio promotivni film o Zagorju, ali nigdje nije spomenuo Tuđmana.

Andrija Mikulić, šef zagrebačkog HDZ-a, ironično je komentirao najavu SDP-a i Vlade da će se Zračna luka Zagreb preimenovat u Zračnu luku dr. Franje Tuđmana.

- Raduje nas što SDP nakon 15 godina detuđmanizacije, makar i u predizborne svrhe, prihvaća stajalište HDZ-a o povijesnoj ulozi dr. Tuđmana, te da je SDP spoznao da je dr. Tuđman najveći Hrvat 20. stoljeća - rekao je Mikulić.

SDP napravio promotivni film o Zagorju, ali nigdje nije spomenuo Tuđmana

Podsjeća ministra prometa Siniša Hajdaša Dončića, nastavio je, kako je zagorski SDP prije godinu dana napravio promotivni film o Zagorju, ali nigdje nije spomenuo Tuđmana. Samo Tita.

Kada povuku taj film, povjerovat će u iskrene namjere. Dotad je to predizborno licemjerje, zaključio je.

>>Kako bi se trebala zvati Zagrebačka zračna luka?

>>Bio sam jastreb, a Tuđmanu su lagali da će ga snaći naš metak

Komentara 53

KA
kajinx
15:56 30.06.2015.

...SDP spoznao da je Tuđman najveći Hrvat... Da li ste nasjeli na ovaj blef ili ste toliko naivni ili je ovo još jedan vaš spin pred izbore?

UI
Uvijek_iskreno
16:34 30.06.2015.

Tudman je najveci Hrvat 20.stoljeca, a sdp je najlicemjernija stranka ikad!!

UI
Uvijek_iskreno
16:03 30.06.2015.

SDP blefira jer idu izbori, jako su licemjerni. Iz svih kukuriku aktivnosti mozemo vidjeti kako rade samo za sebe i da ostanu na vlasti jer pokusavaju privuci glasove svojim lazima, a to im nece uspjeti. Narod im ne vjeruje i nece glasati za SDP!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije