Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pred ministarstvom

Radnice Adrije ispod Mrsićeva prozora: Plaće nismo dobile 11 mj.!

adria zadar,prosvjed,portal (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
22.07.2013.
u 12:13

Poručujući i da ''Neven Badurina i Jadranko Lisica vladaju vladom'', radnice još jednom podsjećaju da im je poslodavac odbio dati otkaz i vratiti radne knjižice.

Radnice tvornice Adria Zadar 1 d.o.o., kojima je poslodavac zabranio ulazak u krug tvornice te im uskratio 11 plaća i potvrde o neisplaćenim plaćama, danas prosvjeduju ispred Ministarstva rada i mirovinske skrbi.

''Dosta nam je slušati ''sad će, sad će''. Dajte nam više plaće!'', ''Tražimo svoja prava koja imamo iz kolektivnog ugovora'', ''Plaće nismo dobili 11 mjeseci, koga briga imamo li što za jesti'', ''Radnice Benkovca i Knina svoja prava nikako da ostvare dok Badurina i Lisica smicalice prave'' samo su neki od transparenata kojima radnice žele skrenuti pozornost vladajućih i ministra Miranda Mrsića na svoje probleme.

Poručujući i da ''Neven Badurina i Jadranko Lisica vladaju vladom'', radnice još jednom podsjećaju da im je poslodavac odbio dati otkaz i vratiti radne knjižice.

>>Na Markovom trgu sindikati poručili: INA radi, MOL se gradi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije