Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povijesni dan

Premijer Milanović čestitao Dan državnosti

Zoran Milanović,Siniša Varga
Patrik Macek/PIXSELL
24.06.2014.
u 14:09

Svim hrvatskim građankama i građanima, u ime Vlade Republike Hrvatske, od srca čestitam Dan državnosti, poručio je premijer

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović čestitao je hrvatskim građankama i građanima Dan državnosti.

Njegovu čestitku prenosimo u cijelosti:

 ''Poštovane građanke i građani Republike Hrvatske, na ovaj važni, povijesni dan za našu državu, dan jedne hrabre odluke, prisjećamo se i ponovno zahvaljujemo svim hrvatskim braniteljima i njihovim obiteljima na žrtvama podnesenim za obranu i očuvanje suverenosti i samostalnosti Hrvatske. Danas, kad smo ostvarili članstvo u NATO savezu i Europskoj uniji, pred nama je prilika da se među demokratski uređenim i razvijenim zemljama afirmiramo kao prijateljska, moderna i razvijena država. Vlada je odgovorno preuzela vodstvo tog nezahvalnog putovanja do cilja kojem svi stremimo. Posve je jasno da će samo istinske reforme osigurati napredak naše zemlje i učiniti nas boljim društvom, a već smo osjetili da put do uređene, stabilne i perspektivne Hrvatske nije ni kratak ni lak, da je tegoban i zamoran i ispunjen odricanjima. Gospodarska situacija i dalje je nezavidna, no napokon bilježimo prve, blage, ali važne naznake poboljšanja. Upravo zato i dalje računamo na vaše strpljenje i razumijevanje kako bismo dovršili željeni preobražaj naše domovine, a ona bila dostojna položenih života branitelja i patnji stradalnika. Da bude onakva kakvu su sanjale generacije, kakvu napokon, nakon tolikih lišavanja, zaslužujemo. Svim hrvatskim građankama i građanima, u ime Vlade Republike Hrvatske, od srca čestitam Dan državnosti.“

>>Predsjednik Josipović čestitao građanima Dan državnosti

Komentara 9

DU
Deleted user
14:17 24.06.2014.

Druže Milanoviću, na taj dan su tvoji drugovi iz komunističke partije demonstrativno napustili Sabor jer se odlućivalo o razdruživanju s onom mrskom državnom tvorevinom. Nikad to niste preboljeli!

Avatar Retardo
Retardo
15:02 24.06.2014.

I mi tebi čestitamo krsnu slavu. I tvom bratu od tetke JNA Bošku.

PO
portugisac
14:39 24.06.2014.

Ako je ovu čestitku Milanović pročitao onda je treba dati i Josipoviču da je pročita. Tim putem saznati će obojica da smo u EU i u NATO savezu i da je orijentacija Hrvatske pro zapadna. Kada se slavi onaj dan kada je stranka opasnih namjera proglasila Neovisnost a oni drugi su protestno napustili prostoriju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije