Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković

'Premijer laže da nije bilo zapošljavanja u SOA-i u posljednje 2,5 godine'

Gordan Jandroković
Patrik Macek/PIXSELL
04.06.2014.
u 12:56

Ta izjava nije istinita, radi se o obmanjivanju javnosti, ta izjava je najobičnija laž. U SOA-i je 2012. primljeno 26 ljudi, lani 15 ljudi, tvrdi Jandroković

HDZ-ov Gordan Jandroković optužio je danas premijera Zorana Milanovića da je lagao i obmanuo javnost kada je rekao da u SOA-i u posljednje 2,5 godine nitko nije zaposlen.

- Ta izjava nije istinita, radi se o obmanjivanju javnosti, ta izjava je najobičnija laž. U SOA-i je 2012. primljeno 26 ljudi, lani 15 ljudi – tvrdi Jandroković te dodaje da je te informacije dobio kao član Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. Iako je riječ o tajnim dokumentima koje je Odbor dobio tijekom istrage zapošljavanja u SOA-i, ali je odlučio, kaže, interes javnosti da bude istinito informirana staviti ispred tajnosti dokumenta.

- Smatram da premijer koji ima uvid u sve te dokumente ne može govoriti laži i ne može obmanjivati javnost. Ponavljam, nije točno da nitko nije zaposlen u 2012. i 2013. godini i zaista potpuno mi je neshvatljivo da se predsjednik Vlade na taj način igra činjenicama, da koristi netočne podatke. Na žalost ne mogu koristiti drugi izraz nego da obmanjuje javnost i iznosi lažne informacije o zapošljavanju u SOA-i – zaključio je Gordan Jandroković.

>>Dok je Karamarko bio šef, primljene su i osobe koje nisu prošle provjeru

>>Linić: Izvješće me nije iznenadilo. Nikad nisam rekao da me pratila SOA

Komentara 21

AN
ANM
13:13 04.06.2014.

Pa šta je drugo za očekivati od SDP-a ?! Samo laž i laž!

DU
Deleted user
13:23 04.06.2014.

Pa to što ih je primljeno 31 ne znači i da rade! Samo primaju plaću, plaćena su im davanja za socijalno i mirovinsko i ništa više. A vi odmah skočili na Premijera!

CB
Conan Barbarin
13:25 04.06.2014.

ma tko više išta vjeruje tom beskorisnom i nesposobnom milanoviću???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije