Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Splitsko Iskustvo

Predsjedničin "mobilni ured" uspješan, planira se ponovno seliti

Kolinda
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/6
17.08.2015.
u 13:15

Nakon što je Kolinda Grabar-Kitarović 10 dana provela u Dalmaciji, projekt će se do kraja godine nastaviti u drugom dijelu Hrvatske

Javnom zahvalom Splićanima i Dalmatincima, Kolinda Grabar-Kitarović oprostila se od desetodnevnog druženja sa stanovnicima grada u koji je bila preselila "mobilni" Ured predsjednice.

Odradila je velik broj susreta s građanima, uglednicima i gospodarstvenicima te posjetila nekoliko obližnjih gradova i otoka. Predsjedničini ljudi jako su zadovoljni "eksperimentom" pa je sigurno da će se "mobilni" ured opet preseliti u neki drugi dio Hrvatske, moguće do kraja godine. Zaključuju, naime, kako je riječ o učinkovitom modelu kojim se ljudima pruža prilika da predsjednici izravno kažu mišljenje o stanju u zemlji te konkretnome primjeru decentralizacije.

Nakon povratka u Zagreb, jedan od prvih zadataka joj je priprema skorog osnivanja savjetodavnog Vijeća za demografiju.

Do kraja godine namjerava posjetiti i sve države koje čine uspravnicu Baltik-Jadran, povezivanje koje ona promiče kao svoju vanjskopolitičku ideju i rješenje za Hrvatsku. Već su planirana putovanja u Poljsku, Litvu, Latviju, Slovačku.

>>Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović zaključila privremeni boravak u Splitu

Komentara 30

Avatar imotska115
imotska115
13:36 17.08.2015.

Odlicno samo maprid, sa ljudima triba pricat i podjelit njihove boli, samo tako mozemo naprid, a ne kritizirat siromaka kad veci on zna sam da je siromak.

Avatar dalmos Zadar
dalmos Zadar
17:15 17.08.2015.

cestitam predsjednice samo naprid,,i sto dalje od bg

UI
Uvijek_iskreno
14:39 17.08.2015.

Odlična ideja, bravo predsjednice!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije