Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE I GLASNOVIĆ

Policija odnijela Sinčića na deložaciji u Zagrebu, Pernar nije došao zbog sjednice Sabora

deložacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/13
19.10.2016.
u 12:20

Zastupnik Ivan Pernar javio je kako nije bio na deložaciji jer ne može propustiti sudjelovanje u raspravi o novoj Vladi. Deložacija se dogodila zbog kredita iz RBA zadruga oko kojeg su se svi političari složili kako su ilegalni

Saborski zastupnik Ivan Vilibor Sinčić danas je bio na pokušaju sprječavanja deložacije obitelji Mirka Dukića na adresi Sveti Duh 8 u Zagrebu.

Na stranici Živog zida objavljeno je kako je policija "iščupala" saborskog zastupnika Sinčića. Dodali su kako su istu sudbinu doživjeli "svi njihovi zastupnici", a zahvalili su i zastupniku Željku Glasnoviću "što je došao na deložaciju i borio se s njima".

– Da je tamo bio 151 zastupnik, obitelj bi bila spašena – napisali su na Facebooku.

Policija je izvijestila da čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić nije uhićen na deložaciji u Zagrebu već da mu je samo uručena obavijest o prekršaju.

Na upit o navodnom Sinčićevom uhićenju Hini su u zagrebačkoj policiji kazali da on nije uhićen nego da mu je zbog "prižanja pasivnog otpora" uručena obavijest o počinjenom prekršaju.

Na problematiku se osvrnuo i informativni magazin Provjereno uz riječi: "I dok se na Markovu trgu slavi sastavljanje nove vlade, ovo je prava slika Hrvatske. Jedna obitelj proživljava svoju agoniju. U tijeku je deložacija obitelji Dukić, sin Mirko prijeti da će skočiti s balkona. A sve zbog kredita iz RBA zadruga oko kojeg su se svi političari složili kako su ilegalni!".

Zastupnik Ivan Pernar javio je kako nije bio na deložaciji jer ne može propustiti sudjelovanje u raspravi o novoj Vladi. 

– Ovo je iznimna situacija kada zbog obveza u Saboru propuštam biti na mjestu deložacije – napisao je Pernar.

>> Odgođena deložacija obitelji Smrtić, stigao i Pernar

>> Šprlje ne vidi ništa sporno u tajnim deložacijama, Pernar ga napao: 'Ministar podržava ovaj horor'

Komentara 28

DU
Deleted user
11:34 19.10.2016.

Jedne deložiraju drugima dodjeljuju guljenje krumpira. Pravna država na delu.

Avatar Melankolija
Melankolija
11:40 19.10.2016.

Laznjacima i kriminalcima djele stanove, a sirotinji otimaju.

PU
paul-umpe
11:38 19.10.2016.

Mene nitko nije tjerao da uzimam kredit pa tako ni gospodu sa Sv.Duha. Svi hoce stanove kuce auta a nista raditi.Pa nisu banke blesave.Samo se vi jos vise zaduzujte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije