Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMJENA MINISTRA

Pogledajte kako je otišao Linić

Slavko Linić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/17
06.05.2014.
u 20:11

Linić je na konferenciji za medije govorio o ostavci na mjestu ministra financija

Ključne riječi

Komentara 9

VE
verakruz
21:55 06.05.2014.

Riječka rafinerija. Abdićev Agrokomerc. INA. Telekom. Riječka banka. Riječke tržnice. Ježićevi poslovi. Štrokovi hoteli. Šegonov kredit. DIOKI. Jozo Kalem. EPH. Predstečajne nagodbe. Kumstvo Marini Lovrić. Dubai. Cammeo. Lenac. Sunčani Hvar. Liburnija. Teško je i nabrojiti afere u zadnjih četvrt ii više stoljeća koje je Linić bio upleten: manje je bilo onih u kojima se nigdje ne spominje njegovo ime. One se za njim vuku još i prije nego što je ušao u politiku, u kojoj je opstao preko 20 godina kao eksponent riječkog lobija, najkorumpiranijeg i najagresivnijeg dijela SDP-a, uz Forum mladih. Upravo je on zaslužan da je riječki mafijaško-oligarhijski model premreženosti uveden na nivou države. Linić je svoju mrežu gradio dugo, desetljećima. I osjećao se sigurnim u njoj.

Avatar ANALFABETAFOB
ANALFABETAFOB
22:12 06.05.2014.

bye,bye i nikad se više ne vraćaj

IB
Ivan Basar
22:46 06.05.2014.

Kada čitam komentar od VERAKRUZ pitam se zar profesionalni, narodu odgovorni i od naroda izabrani političari nisu o Liniću ništa znali na dan kada je on proglašen ministrom. Da li je, ne Linić koji je iskorištavao neprofesionalitet i nesposobnosti hrvatskeke Vlade, već ta sama Vlada svjesna svojeg stanja i neodgovornosti. Ova hrvatska Vlada i jedan dječji vrtić. Što je krajem Kolovoza rekao jedan naš ministar: "ŠtA će oni meni". Sada smijem ovome komentaru reči: "Bez komentara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije