Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA VUKOVARSKOG GRADONAČELIKA

Penava: Želim Vam blagoslovljen Božić ispunjen zdravljem, mirom, obiteljskom srećom i radosti

Ivan Penava
06.01.2016.
u 12:38

Gradonačelnikova čestitka objavljena je na portalu grada Vukovara

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava uputio čestitao je građanima koji Božić slave po julijanskom kalendaru blagdan Kristovog rođenja.

- Želim Vam blagoslovljen Božić ispunjen zdravljem, mirom, obiteljskom srećom i radosti, stoji u čestitci Penave koja je objavljena na portalu grada Vukovara.

Pravoslavni vjernici danas slave Badnjak kada se tradicionalno poslije molitve pale badnjaci. U rano jutro vjernici iz šume donose badnjake koje donose u svoje domove. Na sam blagdan Božića u rano jutro se održava rana molitva, koja se naziva i jutrenje. Čitat će se poslanice patrijarha Irineja i vladike Lukijana.

Božić je blagdan koji se proslavlja u krugu najmilijih i uz bogatu trpezu.

>>  Milanović: od srca vam želim radostan i blagoslovljen Božić

Komentara 16

MI
Mimizo
15:08 06.01.2016.

nevidim ništa loše u ovoj čestitki gradonačelnika to je ljudski i dužnost gradonačeknika

MA
Manolo46
17:12 06.01.2016.

I ja čestitam Božić svim Hrvatima pravoslavne vjeroispovjesti, kao i pripadnicima ostalih religija koji slave po julijanskom kalendaru.

PR
propalismoFranjoskroz
13:06 06.01.2016.

Nevjerovatno koliko je ovaj komunista licemjeran

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije