Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
darko pajičić

Ostojić: Istraga je odavno završena, udruge na sramotan način iskorištavaju tragediju pojedinca

izbjeglice
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
23.11.2015.
u 15:02

Ružno je objavljivati plakate osobe koja je zapravo sve to skupa doživjela u potpuno drugom slučaju i na potpuno drugom mjestu, gdje nije bilo policijskih službenika. To je zlouporaba i manipuliranje – rekao je Ostojić

Ta istraga je odavno pokrenuta. Što se tiče Ministarstva unutarnjih poslova, ona je i završena – odgovorio je ministar Ranko Ostojić na pitanje o zahtjevu branitelja za pokretanjem istrage o smrti njihova kolege, vukovarskog branitelja Darka Pajičića. Podsjetimo, Pajičić je prije više od dvije godine zadobio teške ozljede u okršaju s policajcem koji je na njega fizički nasrnuo kako bi ga spriječio u razbijanju i skidanju ćirilične ploče.

Iako je rekao da dan pokopa nije vrijeme za razgovor o tome i kako će se o svemu detaljnije izjasniti u utorak, Ostojić je ipak napomenuo kako je riječ o ružnom i sramotnom iskorištavanju tragedije jedne osobe u dnevno-političke svrhe. Prema njegovim riječima, riječ je o neprihvatljivom napadu na policiju.

– Ružno je objavljivati plakate osobe koja je zapravo sve to skupa doživjela u potpuno drugom slučaju i na potpuno drugom mjestu, gdje nije bilo policijskih službenika. To je zloporaba i manipuliranje – rekao je Ostojić. 

>> Udruga zagrebačkih branitelja Vukovara od Cvitana traži pokretanje istrage zbog Pajičića

Komentara 35

AN
anihani
15:28 23.11.2015.

jos ruznije je Hrvatske gradjane lagati i manipulirati ,u svjetu izigravati Humanitarca ,a Hrvatske ljude zloupotrebljavati i iznositi lazi ..

DU
Deleted user
16:36 23.11.2015.

Rankovicu ako je to doživio na drugome mjestu , kako je onda tako teško ranjen došao pred policijsku postaju . I ako si tako pošten pusti kameru sa video nazora i sve će biti jasno li kamera nije radila kao i one na Poljudu

DU
Deleted user
15:42 23.11.2015.

Dok je bio naružan i branio svoju domovinu četnici mu nisu mogli naškoditi,ostalo svi znamo komentar nije potreban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije