Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ni posumnjao

'Orešković' nazvao i Pupovca: 'Slušaj, ja želim imati tebe, jedna the best Srb uz sebe'

Milorad Pupovac
Foto: Pixsell/ YouTube
1/2
18.01.2016.
u 14:09

Nakon Jadranke Kosor, Željka Keruma i Ive Josipovića, ovog je puta na redu bio Milorad Pupovac.

Još jedan političar u nizu nasjeo je na poziv ''mandatara Tihomira Oreškvića'' u režiji Davora Jurkotića i njegove emisije ''U zdrav mozak''.

Nakon Jadranke Kosor, Željka Keruma i Ive Josipovića ovog je puta na redu bio Milorad Pupovac.

- Halo, Milorad vi ste?

- Ja sam.

- Tim Orešković pri telefonu, smetam?

- Ne, ne. Drago mi je da vas čujem.

Tako je započeo razgovor tijekom kojeg Pupovac nije ni posumnjao tko ga zapravo zove. – Zvao sam vas da vidim kad se vratim s puta da porazgovaramo o svemu, imam dosta ideja koje bi volio da podijelite i vi sa mnom i ja s vama – rekao je 'Orešković' s naglaskom i nastavio.

Ja bi volio imati tebe, Srbe uz sebe, to znaš, to mi je cilj. Ići dalje na taj način da nekako to malo promijenimo situaciju, moramo ići naprijed – rekao je ''Orešković'', na što mu je Pupovac odgovorio:

– Dakle ovako, ti ćeš imati našu podršku, to ne treba sumnjati, moj klub zastupnika, mene, imat ćeš političku podršku. Radujem se da ćemo se naći da razgovaramo o političkim pitanjima o kojima ćemo zajedno raditi, što prije to bolje. A ono što želim je s Tomom i s HDZ-om napraviti sporazum da onda s tim sporazumom dođemo tebi da ti kao mandatar vidiš – rekao je Pupovac kojeg je ''Orešković'' kroz cijeli razgovor nazivao ''Pupovec''.

– Pupovec, slušaj,  ja bi volio jednu stvar da riješim, te ploče po Hrvatskoj, to moramo riješiti, to nije dobro. Ako mi mislimo ići Europa da se to događa to moramo prvo riješiti. To no good za dobrobit ovaj narod – rekao je ''Orešković'', a Pupovac mu je odgovorio na engleskom.

– I agree with you completely – rekao je Pupovac.

– Slušaj, ja želim imati tebe, jedna the best Srb uz sebe, mislim da možemo puno toga napraviti, želim u tebe imati povjerenje – rekao je ''Orešković'' na što mu je Pupovac rekao:

Ti ćeš me imati uz sebe, ja želim najbolje povjerenje ostvariti u našoj suradnji i želim ti biti od pomoći u svemu što mogu napraviti.

– Bre Pupovec čujemo, se i samo naprijed, good good! – rekao je ''Orešković'' Pupovcu na kraju razgovora.

Kako je sve to zvučalo, poslušajte u priloženom videu!

>> Kerum 'Oreškoviću': Napravit ću feštu za tebe u Splitu, zajedno ćemo se napiti

>> 'Orešković' s naglaskom pjevao Kosor: Jadranka moja mila, ti si prava Hrvatica bila...

Komentara 72

Avatar TvojUjko
TvojUjko
14:22 18.01.2016.

a Pupovac kao vlaška mlada , sav sretan da ga netko pozove u koaliciju

Avatar imotska115
imotska115
14:22 18.01.2016.

Odlicno, sad se vidi kakvu politicku elitu smo imali do sada, sve za fotelje.

Avatar dobry
dobry
14:52 18.01.2016.

Ovo je Milorad. Milorad je zastupnik u Saboru RH. On voli novce i saborsku plaću. Milorad voli i srbiju.Milorad voli i Karamarka, Milorad voli sve! On je pametan. Ne budi g..p, budi kao Milorad. Budi pametan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije