Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ostala sam bez riječi'

Oduzeli joj stan i prodali ga na dražbi zbog 1400 kuna duga za pričuvu

deložacija
Foto: Ilustracija: Filip Brala/PIXSELL
06.03.2017.
u 22:59

Pavlić tvrdi da je uredno podmirivala režije i pričuvu, a da nikada od suda nije dobila poziv da je nešto dužna.

Danici Pavlić (47), koja živi u Njemačkoj, stan u Koprivnici prodali su na dražbi zbog duga od 1400,19 kuna za stambenu pričuvu iz 2011. godine, pišu 24 sata.

- Kad sam prošli tjedan došla u Koprivnicu i ispred vrata mojega stana u Ulici Frana Galovića 6 ugledala muškarca i ženu kako na vratima mijenjaju moje prezime, ostala sam, najblaže rečeno, bez riječi - kazala je Pavlić. 

Naknadno je doznala da su to novi vlasnici stana koji su ga kupili na dražbi tvrtke Stambeni servis

Pavlić tvrdi da je stan kupila 2001. godine i da je uredno podmirivala režije i pričuvu, a da nikada od suda nije dobila poziv da je nešto dužna. Datum deložacije iz stana još nije određen. 

>>Bivša supruga Miše Kovača ipak ostala bez kuće: 'Ugrozila je život kako bi spasila nekretninu'

>>Veliki intervju Ivana Pernara: Kako se zaljubio u 20 godina stariju Njemicu i zašto nije ustao na himnu

Komentara 65

BS
@bserver
00:00 07.03.2017.

Ako je točno, to je fašizam! Klasični!

OS
osica
23:13 06.03.2017.

Sramota.

DU
Deleted user
23:12 06.03.2017.

Tu nešto "smrdi"! Nema šanse da se može nekog "izbaciti" iz stana zbog 1400kn ne plaćene pričuve! Čak ni u Hrvatskoj. Na žalost, pošto je Večernji list na razini Mikejevog Zabavnika, tj .takva mu je večina novnara podrbono ispitanu situacijuju naravno - NEMAMO. Glavno da se otvara članak i klika. jelte.."Novinarstvo" danas c e moj narode!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije