Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snježana Križanac:

Nekome je najvažnija karijera, a meni – četvero moje djece

Obitelj Križanec
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.03.2015.
u 13:53

– Velika Gorica ima pozitivan prirast zbog doseljenih građana iz BiH – kaže Snježana dodajući da je i sama podrijetlom iz Bosne i da dolazi iz velike obitelji.

Nekome je najvažnija karijera, a meni su djeca – jednostavno kaže Snježana Križanac, majka četvero djece, koja sa suprugom Draganom živi u Velikoj Gorici, jednom od rijetkih gradova u kojem je više rođene djece nego umrlih. Križanac je medicinska sestra u zagrebačkoj Klinici za infektivne bolesti “Fran Mihaljević”, a muž joj radi na građevini. Uz četvero djece i rad u dugim noćnim i dnevnim smjenama, priznaje da nema vremena za ispijanje kava s prijateljicama i da se sve njezino slobodno vrijeme vrti oko djece. Voli miran obiteljski život u Velikoj Gorici u kojoj stigne sve obaviti i nikad ga ne bi mijenjala za Zagreb.

Velika Gorica ima pozitivan prirast zbog doseljenih građana iz BiH – kaže Snježana dodajući da je i sama podrijetlom iz Bosne i da dolazi iz velike obitelji.

– Vremena su se danas promijenila, svatko hoće svoju slobodu i nitko neće ništa trpjeti, a djece je sve manje – govori Snježana gledajući s toplinom i ljubavlju svoju djecu. Ne sumnjamo da je takva i kao medicinska sestra. Ona i suprug su podstanari, financijski im nije uvijek lako, ali snalaze se. Snježana je htjela ići s obitelji u inozemstvo, u Njemačku, u kojoj bi lako dobila posao kao medicinska sestra, ali, kaže, suprug nije bio za to. Ne želi biti stranac u tuđoj zemlji. 

>> Hrvatska ima stanovnika koliko i 1953. godine 

>> Gdje je Hrvatska puna života? Donosimo drugu stranu demografske katastrofe! 

>> S petero djece uvijek se zna što tko radi, tko koga vozi, što se jede... 

>> Htjeli smo troje, imamo četiri kćeri, sad nam je žao što ih nemamo još 

>> Kako biste vi povećali natalitet u Hrvatskoj?

Komentara 1

AK
akak996
15:03 04.03.2015.

Bravo novinarima koji su napokon shvatili da ljude treba malo i potaknuti kad su u pitanju djeca ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije