Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan Kujundžić

'Neću se protiv pobačaja boriti zabranama'

Milan Kujundžić
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
03.12.2014.
u 00:05

Kujundžić je ponovno optužio Ivu Josipovića da nije radio ništa cijeli mandat

Milan Kujundžić svoj je program za stvaranje “Nove Hrvatske” u utorak predstavio na predizbornom skupu u Splitu.

Ponovno je optužio Ivu Josipovića da nije radio ništa cijeli mandat, a sada je odjednom živnuo prije izbora te želi mijenjati Ustav i gospodarstvo.

Kujundžić tvrdi da se protiv pobačaja neće boriti zabranama, a želi da djeca rođena u siromašnoj Dalmatinskoj zagori imaju jednaka prava kao ona rođena na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

>> Kujundžić bi ovlasti veće od Obaminih

Komentara 14

SA
samoborka
07:49 03.12.2014.

Kome je imalo stalo do Hrvatske i to do europske Hrvatske, taj sigurno nece glasati za Josipovica. Taj covjek umilnog lica radi sve kontra hrvatskih interesa, tvrdi da je protiv svih zlocina totalitarizama a ljubi petokraku, usred Bosne okrivljuje Hrvatsku za rat u BIH, u Izraelu govori da je u srcu svakog Hrvata ustaska zmija, predaje tajne hrvatske dokumente Srbiji u ruke kako bi ona na temelju njih slozila obranu na Sudu..i jos toliko toga! Ivini svi savjetnici su Srbi,udbasi i djeca udbasa. Njegov jedini cilj je stvaranje regije i Hrvatska u vlasnistvu Srbije. Zato Veliko NE za Ivu!

Avatar abakus
abakus
07:58 03.12.2014.

Protiv pobačaja se treba boriti cijelim spektrom mjera, ali zabrana je najvažnija među njima. Njome se šalju dvije jasne poruke. Prva, da je pobačaj nedopustiv nasrtaj na život djeteta koji država i društvo osuđuju, i druga, da država i društvo čvrsto staju na liniju obrane svakog ljudskog života te da ljudski život u toj državi i društvu ima najvišu vrijednost i da ga se smatra dragocjenošću koju se štiti i čuva, da će društvo stati iza svakog ugroženog čovjeka. To je vrlo jaka poruka, koja za sobom povlači čitav niz konzekvenci, i to ne samo na području pobačaja, već i bolje zaštite trudnica, majki i djece, obitelji, te potom pravednijeg ustrojstva društva u kojem žena više ne može i ne smije biti prepuštena milosti i nemilosti tržišta i u kojem i očinstvo dobiva veću vrijednost i odgovornost. Zato je zabrana pobačaja mjera koja nema alternative: pobačaj mora biti zabranjen jednostavno zato što si ni jedna moderna, civilizirana zemlja ne može dopustiti da se na njenom tlu uz dozvolu zakona ubijaju nemoćni, nevini ljudi. To je nešto što je moguće samo u barbarskim, divljim sustavima. A mi možemo odabrati želimo li biti moderni i civilizirani (i štititi život od začeća) ili primitivni, nezainteresirani za stradanje i muku malog čovjeka (i imati legalan pobačaj). Kako odaberemo, takvu ćemo zemlju imati.

DU
Deleted user
09:22 03.12.2014.

Abortus je ubojstvo čovjeka i ne postoji zakon koji to može opravdati, osim što se donio zakon koji to i ne misli opravdavati, nego dopuštati ubijanje najnemoćnijih među nama. To je zlo! To je neispravno, to treba osuditi! Slično jee i s pitanjem eutanazije. Kada kolektiv donese zakon, pojedinac ne osića grižnju savjesti. Tko li se samo toga sitio? Nas Hrvata je sve manje i manje. Ako se već ugledamo na države uređenije od naše, valjda bismo najprije trebali za sve stanovnike države osigurati radno misto. Tamo di nema vlastite dice, doći će tuđa! Tako je od vajkada! To vičite, gospodine Kujundžiću! To je najveći problem Hrvatske. Sada je valjda svima jasno da se za ove trogodišnje vlasti sinova komunizma rađa sve manje i manje dice, ove godine samo 39 000 i da smo u gadnom sosu! Izumire nam Domovina zahvaljujući skotovima što nam mlade ljude rastiraše po bilom svitu, di će im dica puniti školske učionice i učiti neki tuđi jezik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije