Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liberland

Nakon Jedličke, još šest osoba uhićeno zbog ilegalnog prelaska granice

Liberland
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
11.05.2015.
u 15:17

Jedlička je zatečen u subotu navečer s još jednom osobom u šumskom području Gornja Siga u blizini baranjske Batine

Nakon Čeha Vita Jedličke, samoprozvanog predsjednika "države Liberland, u ilegalnom prelasku granice između Hrvatske i Srbije uhvaćeno je još šest osoba.

Jedlička je zatečen u subotu navečer s još jednom osobom u šumskom području Gornja Siga u blizini baranjske Batine. Dan kasnije, uhićeno je još šest osoba različita državljanstva, a koje su jučer trebale biti privedene na Prekršajni sud u Belom Manastiru. Jedlička je, podsjetimo, kažnjen s 2400 kuna i pušten na slobodu.

>>Vid Jedlička uhićen nakon ulaska na teritorij Liberlanda

>>I Liberland danas slavi. Prvih 100 posjetitelja na dar dobiva državljanstvo

Komentara 12

AG
Agramer198
17:07 11.05.2015.

Samo lupati po džepu pa ćemo vidjeti hoće li ovaj Čeh prije ostati bez novca ili Prekršajni sud bez papira :)

OB
Objektivno...
15:37 11.05.2015.

Nema druge nego registrirati OPG Liberland i na to još od ministra Jakovine dobiti poticaje

L0
luena 01
17:11 11.05.2015.

Od kad se ovaj propali ceski "politicar" pojavio sa svojom budalastinom,kucula melje svaki put jedno te isto ... Kako je to i na osnovi cega Jedlickino,tko mu je dao,pokloni il prodao..? Dodje levat iz ceske i misli se ugnjidit na tudjem pa nek je i rit,ma is tam od kud si dosao il trazi nek ti srbi daju3 hektara zemlje u srbiji pa imas drzavu u drzvi... Ovoliko idijotarije moze biti smo kod nas,levata privest i zabranit mu preci granicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije