Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Domagoj Ivan Milošević

'Taoci smo Vlade u očekivanju datuma izbora'

Domagoj Milošević
Foto: YouTube
1/2
13.04.2015.
u 15:51

- Najbolja Vladina mjera bila bi ukidanje Državnog zavoda za statistiku - poručuju iz HDZ-a

Saborski zastupnik HDZ-a i koordinator ekonomskih odbora HDZ-a Domagoj Ivan Milošević komentirao je danas plan reformi koje ministri Branko Grčić i Boris Lalovac trebaju prezentirati u Bruxellesu.

- Žalosno je i tragično da nakon tri i pol godine mandata ove Vlade uopće razgovaramo o svemu, s obzirom na rezultate njezina upravljanja zemljom! Najbolja njihova „mjera“ bila bi ukidanje Državnog zavoda za statistiku, onda više ne bi uopće imali problema. Jer, iz Vlade poručuju da je DZS jednim dijelom kriv za ove probleme, kao da je DZS trebao manipulirati brojkama. To, valjda, očekuju neki članovi ove Vlade! - izjavio je Milošević.

Istaknuo je kako je u Hrvatskoj prvi put na čelu Državnog zavoda za statistiku osoba koja je član stranke. - To je valjda jedno od kadrovskih „postignuća“ aktualne Vlade. Toliko je već sukoba unutar Vlade i institucija kojima upravlja, da su sada počeli okrivljavati jedne druge za svoje neuspjehe. Problem je, međutim, što svi građani ove zemlje plaćaju račune i plaćat će još dugo njihovu nesposobnost i neznanje - dodao je.

Milošević je izjavio da je Hrvatska jedina zemlja u EU koja istodobno ima i "eksploziju" javnog duga i recesiju. - U izbornoj godini nitko više ništa ne očekuje  od aktualne Vlade, njezini smo taoci u očekivanju datuma izbora. Vjerujem da je slika u Bruxellesu o njima slična. Tehnički će odraditi mandat do kraja, međutim, cijena svega onoga što su krivo učinili je golema. Pogledajte samo ostale zemlje, sve su izašli iz recesije. Mi se, nažalost, još uvijek vrtimo u začaranom krugu propadanja, gubitka radnih mjesta… A što se tiče „štednje“, Vlada planira u javnom sektoru zaposliti 1.300 novih ljudi. O kakvim „reformama“ onda možemo govoriti - nakon što su u protekle tri godine toliko toga propustili učiniti?! - kaže Milošević.

>> Milanović bojkotira: Odgovaram SDP-u, a ne predsjednici

Komentara 30

ZO
zoom
18:13 13.04.2015.

ovo je najgora vlada u hrvatskoj povijesti, to je bar jasno...iduća može biti samo bolja, tko god da ju sastavljao

Avatar petrolio
petrolio
18:18 13.04.2015.

što reći za ovu štetnu vladu koja je zbog nesposobnosti i afera ostala već bez 9 ministara?! najgora vlada kako god okreneš, nema tu pomoći, samo izbori i nova vlada

GI
gismund
18:16 13.04.2015.

samo nek ova vlada da ostavku i raspiše izbore prije nego bankrotiramo, nabili su nam enormnih 100 milijardi duga!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije