Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavljena i snimka

Molio ministra da mu zaposli kćer pa sve negirao. Miljenić: Ako se ne javim, pošalji poruku

Orsat Miljenić
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/2
16.05.2015.
u 17:35

Milobara kaže da mu kćer ne radi već 15 godina i završila je srednju ekonomsku školu.

 - To je totalna laž i glupost. Poznajem se s ministrom već dulje vrijeme preko juda, ali nema nikakve priče oko zapošljavanja moje kćeri. Nisam ga pitao niti mi je on to ponudio. Nije bilo riječi o tome, tvrdi Dane Milobara, trener u Judo klubu Judokan iz Požege nakon što je u javnost izašla video snimka njegovog razgovora s ministrom pravosuđa Orsatom Miljanićem u kojem razgovaraju o zapošljavanju Milobarine kćeri Katarine Milobara Skeledžić, inače članice SDP-a, javlja 034portal.hr

Iako se u video zapisu jasno čuje kako razgovaraju o njezinom zapošljavanju, a Milobara u jednom trenutku spominje i njezino poznanstvo s Rankom Farkaš iz požeške Kaznionice i Zdravkom Ronkom, SDP-ovim saborskim zastupnikom te mu Miljanić čak daje i svoj broj mobitela da mu se javi, Milobara tvrdi da ništa nije istina.

- Ako se ne javim, pošalji poruku – kaže u jednom trenutku Miljanić Milobari.

Milobara kaže da mu kćer ne radi već 15 godina i završila je srednju ekonomsku školu.

- Nisam nikad nikog molio ni tražio, neću ni njega. Ne znam zašto ljudi prave ceremonije oko toga. S Miljanićem se vidim jednom–dvaput godišnje i pričamo o sportu i djeci. Nisam tako dobar s njim da tražim usluge od njega. Što imam ja tražiti od njega? Nikad za kćer nisam tražio privilegije neću ni sada. Ako se ne može regularno zaposliti kao sportašica koja je ostavila zdravlje u dvorani, moliti neću. Kćer je trenerica i životari, snalazi se. Nemam se što pravdati i ne znam tko izmišlja te nebuloze. Šokirao sam se kad sam čuo za to i ne znam što bih rekao na takve gluposti – zaključio je Milobara.

>> Orsat Miljenić: Veselim se dolasku kapetana Dragana

Komentara 39

ZG
zgbuco
17:51 16.05.2015.

Slika govori više od riječi. Možeš ti stari moj poricati kolko hoćeš.

JK
ja-kan
18:01 16.05.2015.

Ovo ovdje više nije Hrvatska nego Uhljebistan.

DS
dsds
19:08 16.05.2015.

ima na internetu snimka sa titlovima ali sve se cuje i sve je jasno crno na bijelo,hocemo izbore!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije