Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
redovne vježbe

Moguće probijanje zvučnog zida MiG-ovima

MiG-21
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
01.09.2015.
u 09:46

Riječ je o redovitim letačkim aktivnostima nakon obavljenih radova na zrakoplovu.

U okviru planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane, piloti zrakoplova MIG-21 će od utorka, 1. do petka, 4. rujna provoditi redovite letačke aktivnosti, tijekom kojih se može očekivati probijanje zvučnog zida.

Letovi će se provoditi u vremenu od 10 do 16 sati, na visini iznad 10.000 metara na području Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Sisačko-moslavačke, Bjelovarsko-bilogorske i Zagrebačke županije.

Riječ je o redovitim letačkim aktivnostima nakon obavljenih radova na zrakoplovu.

 >> Detonacije preplašile Zagrepčane, MIG-ovi probili zvučni zid

Komentara 6

OB
Objektivno...
11:30 01.09.2015.

Možda probije zvučni zid neki koji prije toga ne padne pa probije nečiji tavan

DU
Deleted user
13:19 01.09.2015.

Samo neka deru, ko j..e one kojima smeta da nebo paraju vojni avioni sa Hrvatskim grbom. Podsjetite se akcija tih starih kanti (neki ih posprdno tako zovu) kako su smazali protivničku stranu.

FL
florida07
06:11 02.09.2015.

probijanje zvucnog zida MIG-ovima-prvi put cujem za to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije