Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspuštanje VEM-a

Rakić: Ova odluka ministra meni je teško objašnjiva

mirjana rakić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.03.2016.
u 22:57

Navodni razlog za naše raspuštanje osobito su teški propusti u radu Vijeća. Ja mislim da nismo napravili ništa od toga, kazala je predsjednica Vijeća za elektroničke medije gostujući u Dnevniku N1 televizije

Predsjednica Vijeća za elektroničke medije Mirjana Rakić neugodno je iznenađena odlukom ministra kulture Zlatka Hasanbegovića koji je na današnjoj sjednici Vlade odbio izvješće o radu Vijeća za elektroničke medije te zatražio smjenu predsjednice te raspuštanje Vijeća.

– Navodni su razlog za naše raspuštanje osobito teški propusti u radu Vijeća. Ja mislim da nismo napravili ništa od toga – rekla je Mirjana Rakić gostujući u Dnevniku na N1 televiziji.

Dodala je i da ga je Vijeće zamolilo za sastanak kako bi mu prikazali što rade, no odgovor ministra nisu dobili.

– Ova odluka ministra meni je teško objašnjiva – kazala je Rakić i najavila koji su idući koraci koje će poduzeti. 

– Kao predsjednica Vijeća podnijet ću izvještaj saborskom Odboru za medije, ali i Saboru pa neka oni odluče. No čini mi se da je odluka već donesena – konstatirala je Rakić.

>>Hasanbegović ukida još jedno vijeće?

>>Hasanbegović: Ispunjeni uvjeti za razrješenje Mirjane Rakić

Komentara 94

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
23:02 10.03.2016.

Davno je otišla u mirovinu, al' joj vrag neda mira !!!

BU
Bulaba
23:15 10.03.2016.

Kaj tebi nije jasno? Režu se uhljebi, paraziti, jugoslovenčine, kosovci, udbaši, neradnici, uhljebi i komunistički cenzori. Skidaju se sa proračunske sise. Široko vam polje od Sjeverne Koreje do Kuršumlije.

OR
orguz
23:14 10.03.2016.

baba sram te bilo, idi doma i stavi si partizansku kapu na glavu, i tamo uvodi red što tko smije reći

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije