Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podržao branitelje

Pukovnik Demo o uhićenju Bandića: To je apsolutno politički progon

Miodrag Demo i Milan Bandić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
22.10.2014.
u 17:34

On je od Zagreba napravio metropolu, on je jedini otišao daleko od svih gradova u Hrvatskoj – komentirao je Demo uhićenje Bandića

Miodrag Demo, kordinator zagrebačkog Gradskog ureda za branitelje, pukovnik i invalid Domovinskog rata, danas je u dva navrata došao podržati branitelje koji već treći dan prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja u Savskoj ulici u Zagrebu. Osim pružanja podrške prosvjednicima, komentirao je i uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića. 

– To je apsolutno politički progon. Ja sam njegov prijatelj i suradnik već 15 godina. Svo to vrijeme pomažemo ljudima, pomažemo sirotinji, pomažemo Hrvatskoj. On je od Zagreba napravio metropolu, jedini grad koji je otišao daleko od svih gradova u Hrvatskoj – kazao je Demo. 

– Milan Bandić je smetao mnogima, ali će se vratiti jači poslije svega ovoga.  Još bih jednu stvar dodao: ja živim u Petrinji. Otiđite 50 kilometara dalje od Zagreba pa vidite kako je tamo! A što je napravio gradonačelnik od Zagreba? Europsku metropolu, kulturnu sredinu, nemamo problema ni sa Srbima ni s muslimanima. Sve je spojio. Sve je vezao i dišemo i radimo zajedno. Očito je to nekome smetalo – pojasnio je Demo.

Komentirajući ''tajming'' uhićenja zagrebačkog gradonačelnika i njegovih suradnika, Demo je istaknuo da je u tijeku predsjednička kampanja i kako to "sve kazuje".

– Mislim da je Zoran Milanović skrenuo i vjerojatno ovim vraća za ono što ga je Bandić za 4000 kuna tužio za klevetu. Nije dobro to što rade. Ovoj državi trebaju ljudi koji će raditi. Što su oni u ovom mandatu napravili za ovu državu, dajte to odgovorite – upitao je Demo. 

>> Bandić sucu: Ako nekog ovdje treba zatvoriti, onda zatvorite mene, a pustite sve ove ljude 

>> Bandić i Ljubičić nakratko napustili Remetinec?

Komentara 41

DO
doktorica
18:12 22.10.2014.

A što je napravio gradonačelnik od grada Zagreba?Europsku metropolu, kulturnu sredinu, ....pa Zagreb je i nekada bio metropola i te kako kulturna sredina,pa nije ga Bandić učinio kulturnim?!To je zaista previše,nekada je Zagreb imao štih europskog ,građanskog života a danas toga nema ili vrlo malo.Gdje su nekad slavni zagrebački obrtnici,elitni dućani,uredni parkovi,kuće bez grafita,poznata zagrebačka otmjenost stanovnika,uljudnost i uvažavanje?!Prohujalo sa vihorom koji je doveo neke druge vrijednosti,laktašenje,neke nove ljude ....

BB
bozo boric
18:26 22.10.2014.

... nevjerojatno kako drug mijo zna sve .....mora da je jako vidovit ..šteta što ne igra loto

Avatar Vrijeme
Vrijeme
19:48 22.10.2014.

"Pripuz kupio zemljište za 1,2 milijuna kuna pa ga Gradu Sisku prodao za 7,6 mil"....sto misli Puki o ovome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije