Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv volonterima

Ministarstvo traži veterinare za pomoć poplavljenim područjima

Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
24.05.2014.
u 11:41

Ministarstvo poziva sve osobe veterinarske struke, studente veterinarske medicine te ostale zainteresirane osobe koje žele volonterski sudjelovati u radu Novog županijskog kriznog stožera Vukovarsko–srijemske županije

Uprava za veterinarstvo i sigurnost hrane Ministarstva poljoprivrede  poziva sve osobe veterinarske struke, studente veterinarske medicine te ostale zainteresirane osobe koje žele volonterski sudjelovati u radu Novog županijskog kriznog stožera Vukovarsko–srijemske županije naročito kao pomoć u radu veterinarska službe na poplavljenom području, da se jave u krizni stožer Vukovarsko-srijemske županije, veterinarskom inspektoru na niže navedeni kontakt, koji će ovisno o stručnoj spremi volontera i potrebama na terenu, organizirati rad.

Kontakt: Novi županijski krizni stožer Vukovarsko-srijemske županije

Nada Ćaleta, dr.vet.med., viši veterinarski inspektor Ministarstva poljoprivrede
mobitel: 099/815-6373, e-mail: nada.caleta@mps.hr

dr.sc. Mijo Fury, dr.med.vet.
mobitel: 098/217-103, e-mail: vet.stan.zupanja2@gmail.com

>> RH hitno treba 290 mil. eura da spriječi novu kataklizmu

Ključne riječi

Komentara 3

NT
nije_to_samobor
12:23 24.05.2014.

Zašto se traže "volonteri"? Zato jer ako se nekomu nešto dogodi svoje će liječenje plaćati SAM što ne bi bio slučaj da im se uvede radna obveza ili ih se mobilizira.

VE
vecehe
12:30 24.05.2014.

Pa barem na našim fakultetima prodaju koliko god treba diploma,neznam zašto ih treba tražiti,ima koliko god hočeš falsifikatora.

VE
verica2
12:32 24.05.2014.

Mislim da od toga neće biti ništa. Teško će se veterinari koji su po Zagrebu (i drugim gradovima) pootvarali ordinacije za pse i mačke odlučiti otići na selo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije