Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Medved:

Bljesak je briljantna pobjeda koju ne smijemo zaboraviti

Tomo Medved
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
14.04.2016.
u 14:48

Podržat ću sve inicijative jedinica lokalne samouprave i udruga s ovog područja koje su usmjerene na to da se ne zaboravi Domovinski rat, njegove žrtve i junaci koji su ga iznijeli - rekao je ministar branitelja Tomo Medved u Požegi

- Bljesak je, uz Oluju, jedna od naših najbriljantnijih vojnih pobjeda. Podržat ću sve inicijative jedinica lokalne samouprave i udruga s ovog područja koje su usmjerene na to da se ne zaboravi Domovinski rat, njegove žrtve i junaci koji su ga iznijeli - rekao je ministar branitelja Tomo Medved na okruglom stolu o vojnoj operaciji oslobađanja zapadne Slavonije u Požegi.

Prema njegovim riječima, postoje konkretni programi i mjere koje se potiču s lokalne razine i koje će on financijski podržati u okviru mogućnosti. Na upit hoće li, s obzirom na proračun, biti određenih ušteda ili će uspjeti realizirati sve što su zacrtali, ministar je odgovorio da je proračun ovog ministarstva veći za 34 milijuna kuna u odnosu na sredstva koja su utrošena lani.

-Imamo kvalitetnu suradnju s Ministarstvom financija, iz kojeg smo dobili jamstva da će se, ukoliko se pojave neke poteškoće u realizaciji predviđenog programa, pronaći odgovarajuća rješenja kroz preraspodjelu – rekao je Medved.

>>Orešković: Imamo ministra branitelja. To je general Tomo Medved

>>Tomo Medved zadržao je Matićevu suradnicu

Ključne riječi

Komentara 6

CA
Catalonia
15:37 14.04.2016.

Bljesak je bio mala traktorijada, prethodnica originalnoj velikoj traktorijadi.

SE
sestrićna
16:33 14.04.2016.

žalosno je da su hrvati toliko politički inferiorni da moraju razmišljati o tome da se zaboravi domovinski rat..ako ga se zaboravi za 20-30 god nam slijedi novi..ko ne pamti izunova proživljava..

LI
list68
15:39 14.04.2016.

Sada čekamo na onaj najavljeni "prvi korak", poništavanja zakona o podjeli mirovina na ratni i civilni dio. Samo mi se nešto čini da to i ovoj vladi odgovara, pa o tome svi šute.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije