Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primopredaja vlasti

Crnoja: 'U fokusu mi neće biti registri, nego problemi branitelja'

Mijo Crnoja
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
25.01.2016.
u 17:40

Novi ministar branitelja tijekom primopredaje vlasti naglasio je da se Ministarstvo branitelja neće baviti izradom registra te kako se svima koji su se na bilo koji način ogriješili o hrvatske zakone trebaju baviti sve nadležne institucije

Novi ministar branitelja Mijo Crnoja tijekom primopredaje vlasti osvrnuo se na registar nacionalnih izdajnika koji je posljednjih dana podigao prašinu.

Crnoja je naglasio da u fokusu ministarstva branitelja neće biti "bilo kakvi registri, nego puno važniji egzistencijalni, socijalni i zdravstveni problemi braniteljske populacije".

Dodao je i da se Ministarstvo branitelja neće baviti izradom registra te kako se svima koji su se na bilo koji način ogriješili o hrvatske zakone trebaju baviti sve nadležne institucije Republike Hrvatske.

>>Reiner i Crnoja primili branitelje u Saboru, evo o čemu su razgovarali

>>Crnoja preuzeo Ministarstvo: Ja želim biti ministar svih branitelja, bez obzira na vjeru i naciju

Komentara 52

Avatar pametnom_dosta
pametnom_dosta
17:45 25.01.2016.

"pao" ministar bez ispaljenog metka

KN
knezevic3d
18:25 25.01.2016.

ajd sad kupite sator i mars....

RA
raikonen
19:08 25.01.2016.

g.oreskovic voli generala pattona,pa evo jedna pattonova: krvario si za domovinu i na tome ti hvala. Ako to misliŠ naplaćivati do svoje smrti,onda odmah skupi svoje prnje i nosi se odavde.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije