Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o Nikoliću i bunjevcima

Milanović: To je napravljeno s namjerom, 'ajmo reći da nije baš najkorektnije

Konferencija za novinare Zorana Milanovića u društvu Borisa Lalovca
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.09.2014.
u 19:19

Tako je naš premijer danas u Skoplju komentirao postupak srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića, koji je Bunjevcima donirao udžbenike na ćirilici

– Vijest iz Bruxellesa je jako dobra jer će se financirati i zračna luka i povezivanje Dubrovnika čvrstim objektom. Tu nema previše opcija. Naš favorit je most, ali što će točno biti, još moramo pričekati da u sljedećih mjesec dana završe sve te studije – rekao je danas premijer Zoran Milanović.

Za boravka u Skoplju premijer Milanović je postupak srbijanskog predsjednika Tomislava Nikolića, koji je Bunjevcima donirao udžbenike na ćirilici, komentirao kao ne baš najkorektniji.

– To je očito napravljeno s nekom namjerom, 'ajmo reći da nije baš najkorektnije. Ja znam da tako nešto ne bih napravio, zna se koliko sam se borio za ravnopravnost pisama u Hrvatskoj – rekao je Milanović.

>>Milanović će pokušati nagovoriti najjače svjetske IT kompanije da ulažu u RH

>>Milanović: Ne možemo dalje na način na koji smo se vukli zadnjih 10 godina

Komentara 12

LI
Livi
19:41 09.09.2014.

Njihov ministar obrazovanja i sporta nije, kao tvoj Jovanovic, poslao udzbenike da ih Josipovic pregleda. Eto koliko drzite do svog ponosa i koliko vam je stalo da stitite interese hrvatskih gradana. Vidimo mi najbolje kako ste zastitili vozaca Marica, hrvatskog branitelja koga su srpske vlasti kidnapirale na granici i osudile ga za mozebitni zlocin koji je taj pocinio na hrvatskom teritoriju, nad hrvatskim gradanima. Znaci, sutke ste presli preko sudske jurisdikcije i na podrucju Hrvatske drzave. Kako vas samo nije stid. A ti ces i tvoja ministrica vanjskih poslova sve uciniti da Srbiji ne stavljate nikakve prepreke na putu prema EU.

KO
Komacero
20:03 09.09.2014.

Vi trebate zastupat Hrvatske interese ne samo blagom rektorikom vec djelima.Da nam tajne sluzbe sluze Hrvatskom narodu i drzavi citav sabor i sve stranke bi zavrsile na golom otoku na celu sa Yusipovicem ko sa zatvorenikom nr1 a onda vi i ostali i to svi bas svi vi i ova i ona bivisa vlada zbog veleizdaje.HDZ kad pobjedio uveo Stanimirovica i Pupovca u sabor a ako opet pobjede napravit ce spomenik Arkanu.Komunjare podlija verzija cetnika tak da narod Hrvatski ima izbor izmedu dva losa birat losijeg

KO
Komacero
19:57 09.09.2014.

Doticni svojim izjavama izluduje narod a svojim nastupima sramoti Hrvatsku drzavu ko takvu.Ajmo rec da ko ministar stoke sitnog zuba sa svojom diplomom barem bi trebo poznavat osnove politicke stvarnosti a ne ulicne ili birtaske spike.Da mu ministar skolstva ii sporta bio Jovanovic govori samo za sebe i za cilj na kojem oni skupa radili a to je na isprdavanju i ponizavanju Hrvatske .Pravi politicar agrumentira istinom dokazima a ne ajmo rec.Nacija Bunjevci nepostoji ko to Nikolicu nemoze javno dokazat onda nije za politiku a kamoli da vodi stoku i to krezubu stoku.Po Nikolicevoj verziji onda su Srbi pravoslavni Turcini a oni u Hrvatskoj Marsovci.Ako u povjesti Srba kralj im posto onaj koji imo najvise svinja to stoji isto ko kako stoji Milinovic izgubljen i popisan na politickoj pozornici njemu tolko mrske Hrvatske.Sramota jad i bjeda ko nas predstavlja ko narod ko zemlju.Ja sam uvjek mislio goreg nemremo nac posle Mesica i Sanadera i opet se iznenadim koji skart majke rode da nas sramote

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije