Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
19.01.2015. u 14:00

Iako se s premijerom slažem da je za tango potrebno dvoje, ne očekujem da Karamarko i Milanović odjednom uđu u strasni plesni i politički zagrljaj

Hrvatska nije svjetska rekorderka samo po tome što ulazi u sedmu godinu recesije nego i po tome što valjda nema nijedne druge države na svijetu u kojoj šef Vlade i oporbe uopće ne razgovaraju. Iako su im puna usta brige za narod, nitko ne želi popustiti ni za milimetar. Vode pravi verbalni rat. O kakvoj je nesnošljivosti i neodgovornosti riječ mogli smo vidjeti i u subotnjem Dnevniku HTV-a.

Novinarka Mirjana Posavac odlično je posložila red uvreda i napada kojima se časte dva najutjecajnija političara. Iako se s premijerom slažem da je za tango potrebno dvoje, ne očekujem da Karamarko i Milanović odjednom uđu u strasni plesni i politički zagrljaj. Ali zato svi imamo pravo tražiti od njih da zatome ego i počnu konačno civilizirano komunicirati. Za početak neka poslušaju novu predsjednicu i sjednu za zajednički stol.

Možda ne bi bilo loše da se u gašenje požara uključi HTV i organizira sučeljavanje šefova HDZ-a i SDP-a. Onda bi uživo mogli vidjeti tko je destruktivac, svađalica i baba tračara, a tko državnik koji želi nešto napraviti. Ali nisam siguran da ova naša dva ovna na brvnu uopće to i žele. Bojim se da bi uz voditelja trebali u studio dovesti i jaku zaštitarsku službu. Milanoviću i Karamarku očito odgovara polarizacija i podjela na naše i njihove. Tako se s malo rada može dobiti jako puno glasova.

PLUS

Press klub. Mislio sam da sam pogriješio program kada sam vidio Mislava Bagu i Natašu Božić na HTV-u. Lijepo je na javnoj televiziji vidjeti zvijezde s komercijalnih televizija.

MINUS

Dugogodišnji HDZ-ov ministar financija Ivan Šuker još uvijek nema pojma jesu li banke muljale sa švicarcima. To samo pokazuje čije je interese zastupao dok je bio na vlasti.

>> Ako Vlada ne zaštiti građane s kreditima u švicarcima, neka dopusti eutanaziju

>> Obiteljski zakon pretvorio Togonalov show u sajam taština

Komentara 15

GO
google385
14:18 19.01.2015.

ANKETA ko misli da treba milanovica smjeniti ili da da hitnu ostavku neka mi udari plus

DU
Deleted user
14:26 19.01.2015.

Zašto se uvijek u ime političke korektnosti povlači znak jednakosti između TK i ZM, kad on tamo naprosto ne može stajati. TK je šef oporbe a ZM premijer i to naprosto nisu pozicije koje se mogu uspoređivati. ZM je na početku mandata priznao svoju inferiornost odgovarajući na pitanje jeli spreman sjesti s šefom oporbe postići dogovoriti oko nekih nacionalnih interesa rekao: Pa da mi se Karamarko smije! Time je osim kompleksa pokazao da mu je njegova narcisoidna slika o samom sebi važnija od dobrobiti RH.

AJ
ajmo
14:24 19.01.2015.

A šta bi to bio Tango e da mi je to vidit al mislim kod ozbiljnijeg fajte da Zoro nema šanse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije