Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne damo naše autoceste'

Mijat Stanić u udarnom vikendu: Prikupljanje potpisa ide odlično!

Mijat Stanić
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
19.10.2014.
u 12:30

Sigurni su da će do 25. listopada skupiti i više od potrebnih 452.705 potpisa...

Ovaj vikend je udaran za predstavnike inicijative 'Ne damo naše autoceste'.

Sigurni su da će do 25. listopada skupiti i više od potrebnih 452.705 potpisa. - Prikupljanje potpisa ide odlično, ovaj vikend nam je udarni. Imamo nekoliko tisuća štandova diljem Hrvatske, rekao je predsjednik Nezavisnog cestarskog sindikata Mijat Stanić.

Kažu kako je interes u Slavonskom Brodu i Splitu iznad svih očekivanja.

>>M. Stanić: Prikupit ćemo milijun potpisa, očekujem i potpis Josipovića

>>'Podržali su nas Crkva, branitelji... akcija mora uspjeti!'

Komentara 19

L0
luena 01
13:45 19.10.2014.

Ne damo nase AC u koncesiju i ne moramo iako se nas premijer i ministri potrgase objasnjavajuci zasto bi ih morali dati.... Naisla sa na izjavu samo jednog od mnogih ministara ... Prosinac 2011 ministar Maras o koncesiji. Nasi gradjanijani placaju jos i danas za te AC i ne vidim smisao da se nekom daju u koncesiju, nekom tko ce dat novac da bi u ovom trenutku njima upravljao 30 godina... Danas samo nakon sto je postao ministrom njegova izjava je ova..... Ne mozemo mjenjati svoj stav od danas do sutra... Od koga ne damo"naseautoceste"... One se ne prodaju nego idu u koncesiju a vlasnici tih koncesija ce nakon 30-et godina opet biti gradjani.... Kroz mirovinske fondove i njima ce se isplacivati efikasnije mirovine i zarada koja ce se ostvarivati na AC... Danas jedno sutra drugo...Dolaskom na vlast svi oni (politicari ) su samo za jedno-krpanje proracunskih rupa rasprodajom drzavne imaovine....Upravljanje drustvenim resursima ne smje biti podlozno hirovima i politickom ili politicarskom oportunizmu stranke na vlasti ,nego mora biti na jasnijoj viziji dugorocno odrzivog razvoja drustva,to je moje osobno misljenje... Ja znam da je ministar Maras zaboravio sto je prije izbora govorio, sad kad su na vlasti mjenja-ju plocu...

DU
Deleted user
14:52 19.10.2014.

Katastrofa od voditelja HRT koji ne zna pripremiti emisiju egzaktnim i provjerenim podacima i brojkama,maltretira gosta flomasterom i učeničkim pisanjem na "papirnatoj ploči"-Nedjeljom u 2 gost Mijat Stanić-

DU
Deleted user
13:46 19.10.2014.

Referendum je dobro organiziran. Čak i u maloj Malinskoj na Krku je štand za potpisivanje i drago mi je bilo vidjeti da je odaziv ljudi više nego dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije