Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HDZ-ova europarlamentarka

Maletić odbacila tvrdnje da ne želi u Vladu: To su sve nagađanja

Ivana Maletić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
05.10.2016.
u 12:30

– To su sve nagađanja, o ustroju i sastavu Vlade još se razgovora, preuranjeno je govoriti o tome – rekla je Hini Maletić

Europarlamentarka HDZ-a Ivana Maletić odbacila je u srijedu pisanje hrvatskih medija da ne želi biti članicom nove hrvatske Vlade.

– To su sve nagađanja, o ustroju i sastavu Vlade još se razgovora, preuranjeno je govoriti o tome – rekla je Hini Maletić.  

– Ne znam zašto su se takve informacije pojavile u medijima – rekla je Maletić o navodima da joj je Andrej Plenković ponudio mjesto potpredsjednice Vlade, ali da ona želi ostati u Europskom parlamentu.

– Ja ovaj tjedan nisam u Zagrebu, u Strasbourgu sam, a ovaj bi se tjedan trebali dovršiti pregovori o novoj Vladi – dodala je.

>>Novi prijedlog: Za poziciju predsjednika Sabora Most spreman odreći se jednog ministarstva

>>'Danas, a najkasnije sutra, s Mostom bismo mogli postići dogovor o suradnji'

Komentara 5

SM
san.martino
12:55 05.10.2016.

Ej ljudi,sto me ova zena nervira...

TR
trdiivek
12:51 05.10.2016.

Ova gospođa je debelo precijenjena u svojim sposobnostima, a i samodopadnos joj je na zavidnoj razini. Nadam se da Plenković ima dovoljno iskrenih informacija o dotičnoj i da joj neće povjeriti ni jedno ministarstvo. Ona je čisti činovnik vođena bolesnom ambicijom bez stvarnog znanja o realnoj ekonomiji i funkcioniranju iste.

DU
Deleted user
14:16 05.10.2016.

Maletićka, bilo bi lijepo da si u vladi i da ono što si napisala kao gospodarstveni program, probaš provesti. Jer papir svašta podnese, dobre se želje slome pod pritiscima lobija pardon džepodomoljuba. S druge strane, HDZ treba jaku osobu u Beuxellesu, koja zna znanje, a vaše zamjene koje se spominju su totalni luzeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije