Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši SDP-ovac

Linić žestoko po Milanoviću i ministru: Hajdaš Dončić laže u ime premijera

Slavko Linić
Patrik Macek/PIXSELL
21.07.2014.
u 23:20

- Teme razgovora su bili Milanović kao najnepopularnija politička osoba u Hrvatskoj, pad rejtinga SDP-a, Orahovo približavanje SDP-u, rast rejtinga HDZ-a i propast Plana 21 - kazao je Linić

Bivši SDP-ovac i bivši ministar financija Slavko Linić je nakon večerašnjeg razgovora predsjednika SDP-a  Zorana Milanovića sa riječkim SDP-ovcima u Dnevniku 3 HRT-a komentirao da se o njemu, vjerojatno, nije mnogo razgovaralo na tom susretu.

- Teme razgovora su bili Milanović kao najnepopularnija politička osoba u Hrvatskoj, pad rejtinga SDP-a, Orahovo približavanje SDP-u, rast rejtinga HDZ-a i propast Plana 21 - kazao je Linić i dodao da se događa sječa riječkih kadrova "ne zato što su neuspješni, nego zato što je tako želio Milanović".

"Dončić laže u ime premijera"

- Riječki SDP je uvijek bio okosnica SDP-a. Hrvatski SDP je učio na primjeru riječkog SDP-a - poručio je Linić i dodao kako riječki SDP "ne treba pacificirati" te da su članovi te gradske organizacije sposobni Milanoviću reći "što valja, a što ne valja u stranačkoj politici".

- Slavko Linić je prošlost. A teme o kojima treba govoriti SDP je budućnost uz lošeg i nesposobnog predsjednika stranke - kazao je bivši SDP-ovac dodavši da on nikada nije imao utjecaj na riječki SDP i da Milanović ima problema zato što nitko nikada nije uspio nametnuti svoj stav riječkom SDP-u.    

Žestoko se obrušio na premijera i ministra Sinišu Hajdaša Dončića zbog smjena u HŽ Infrastrukturi. - Dončić laže u ime premijera. Sposobni kadrovi u HŽ Infrastrukturi su maknuti. Oni su bili daleko sposobniji od drugih u HŽ-u. Ostaju oni koji su podobni i slušaju naloge predsjednika - rekao Linić i dodao da je "Milanovićev štab" time poslao jasnu poruku da mogu očekivati ostanak na funkcijama, samo oni koji slušaju.

>>Riječki SDP-ovac zatražio Milanovićevu ostavku

>>Bivši šefovi HŽ-a Hajdaša Dončića prijavili DORH-u

Komentara 38

ĆA
ćaćaća
23:36 21.07.2014.

koji orah?..sad partija gura drugo krilo tkz orah a predjesnicom holy koji je milanče izbacio iz stranke zbog nepotizma..na orah mogu nasjesti samo oni koji su vjerovali u plan 21..a hvala bogu njih ne manjka..

BL
Blizard
00:12 22.07.2014.

Milence ni približno nije najnepopularniji političar ,nadjahao ga Josipoviic ihihiii !!

Avatar Topgen
Topgen
23:39 21.07.2014.

Socijalistima samo dajte dosta konopa , oni ce se sami objesiti (Margaret Thatcher )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije