Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob s Milanovićem

Linić o Grabar-Kitarović: Na prvom potezu pokazuje nervozu

Slavko Linić
Patrik Macek/PIXSELL
23.02.2015.
u 22:00

- Ni predsjednik Vlade, neovisno o njegovom čudnom karakteru, ne treba svađu - kazao je Linić.

Saborski zastupnik Slavko Linić u Pressingu N1 televizije rekao je da je razočaran sukobom između premijera Zorana Milanovića i predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

- Na prvom potezu pokazuje nervozu. Tek je počela posao i mora pokazati strpljivost i bitku jer se jedino tako može doći do rješenja - rekao je Linić o predsjednici i dodao da građani ne žele svađe nego traže rješenja. - Ni predsjednik Vlade, neovisno o njegovom čudnom karakteru, ne treba svađu - kazao je Linić i dodao da Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović moraju razgovarati.

Izbori prije ljeta

Bivši ministar financija i bivši SDP-ovac smatra da će parlamentarni izbori biti "prije ljeta" te da će HDZ u većini izbornih jedinica odnijeti pobjedu.

- Sa svojom listom ću biti zadovoljan s dva mandata. Idem u bitku za tri, a jedan ću smatrati neuspjehom - zaključio je Linić.

>>Igrokaza nam je dosta. Razgovarajte kao odrasli ljudi!

>>'Ma to je netko hakirao Ured predsjednice'

>>Novo pismo predsjednice premijeru: Objasnila zašto predlaže sjednicu Vlade!

Komentara 17

MR
M@rsijan@c
22:25 23.02.2015.

Kolinda je zena koja ne trpi nerad. Imat ce i HDZ problema sa njom ako budu namjeravali samo sjediti u fotelji....No mene jako zanima hoce li itko od ovih, koji sakupljaju potise za referendum, napokon poceti sakupljajati za LUSTRACIJU. Svimaa bi trebalo biti jasno da bez toga nikada Hrvatska nece biti slobodna.

MR
M@rsijan@c
22:19 23.02.2015.

Zasto bi to bila nervoza? Kolinda je za ovih par dana u uredu napravila vise nego Mesar i JUsipovic za 15 godina

DA
Djeca_Arbata
22:13 23.02.2015.

Po meni pametan potez Kolinde. Potrebno je što prije razbuditi usnule ljepotice u Vladi RH. Oni igraju na vrijeme. Što dulje to je za njih bolje. Ionako ništa ne rade i nikakvih rezultata nemaju. Bravo Kolinda. Od prve minute presing po cijelom terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije