Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavko Linić:

'Do jučer smo imali politički jaz partizani i ustaše, a sada su to lopovi i pošteni'

Slavko Linić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
28.02.2015.
u 10:28

- Čak je i Vlada u proračunu za 2015. dala projekciju da ćemo se s 1,340.000 spustiti na 1,300.000. A taj broj ne može generirati rast - kazao je Linić.

Bivši ministar financija Slavko Linić je u emisiji Hrvatskog radija Intervju tjedna rekao da nije optimist u vezi s porastom BDP-a koji je iznosio 0,3 posto.

- Nisam optimist jer se smanjuje broj zaposlenih. Čak je i Vlada u proračunu za 2015. dala projekciju da ćemo se s 1,340.000 spustiti na 1,300.000. A taj broj ne može generirati rast - kazao je Linić te kritizirao Vladu što nije krenula modernizacija riječke i sisačke rafinerije i počela izgradnja termoelektrane u Sisku, hidroelektrana u Kosinju i Dubrovniku.

"Razočarala me kad je isprovocirana Milanovićem rekla, najbolja bi bila tvoja smjena"

Na pitanje o opoziciji Zoranu Milanoviću u SDP-u, Slavko Linić je kazao da će podjele u stranci "uvijek ostati". - Za te podjele je kriv Zoran Milanović. On se i dalje obračunava sa Komadinom, Obersnelom i istarskim SDP-ovcima. Čudno je da predsjednik stranke radi podjele - kazao je Linić i dodao da misli da je SDP u dosta teškoj situaciji. Milanovića smatra odgovornim i zbog toga što se Ivo Josipović nije vratio u SDP.

Najavio je da će se njegova lista na parlamentarnim izborima kandidirati u 8. izbornoj jedinici te da će ciljati na birače centra i lijevog centra. Na pitanje može li Josipović okupiti lijevi centar, Linić je kazao da okupljati može samo najveća stranka, odnosno SDP, ali da za to nije sposobna. - Razočarala me kad je isprovocirana Milanovićem rekla, najbolja bi bila tvoja smjena. Obradovala me kad je poslala pismo i tražila sastanak sa Milanovićem - kazao je o predsjednici Kolindi Grabar-Milanović Slavko Linić.

- Do jučer smo imali politički jaz partizani i ustaše, a sada je to lopovi i pošteni, a ne govorimo o bitnim stvarima - rekao je Linić te dodao kako i Milanović sudjeluje u produbljivanju tog jaza.   - Dok ne počnemo pričati o gospodarstvu nećemo biti zrela demokracija - smatra Linić.

>>Linić o Grabar-Kitarović: Na prvom potezu pokazuje nervozu

Komentara 36

MA
Marko1337
10:27 28.02.2015.

Svi nabrojani sa linićem na čelu, milanovićem, josipovićem su kriminalci, mafijaši, ogromne štetočine koje su nam dovele državu na rub bankrota i propasti. Svi oni trebaju odgovarati ali ne pred partijom, već pred sudom. No apsurd je što je to sada nemoguće, jer sve te institucije represivne i pravosudne su u rukama partije.

Avatar KAPELSKI
KAPELSKI
10:47 28.02.2015.

Način vladanja boljševičko-komunističkog (niškoristi) mentaliteta je kontinuirano izmišljanje neprijatelja. Na taj način se skreče pažnja sa osnovnoh problema u društvu, problema nastalih nesposobnošču "podobnih" partijskih kadrova da izvršavaju osnovne radne zadatke. Zemlja, društvo je u debeloj stagnaciji, primjetan je neprekidni odlijev stanovništva............... U komunizmu ništa novo.

MA
Marko1337
10:31 28.02.2015.

Točno liniću, ti i tvoja mafija ste lopovi i to se treba procesuirati. Tvoja sreća je što je cijela partija u kriminalu, što ti to znaš pa te tvoja partija neće dirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije