Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zlatko komadina

'Niti je Milanović Jupiter, niti je kolega Linić vol'

komadina, linić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
30.05.2014.
u 15:25

Ne mislim niti da je Milanović Jupiter, niti da je vol kolega Linić, rekao je Komadina

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina neće glasati za izbacivanje Slavka Linića iz SDP-a ako se to pitanje potegne na stranačkim tijelima. Kaže da situaciju u SDP-u dan nakon dugoiščekivane konferencije za novinare Slavka Linića najbolje opisuje latinska izreka "Quod licet Iovi, non licet bovi".

– Naime, ne mislim niti da je Milanović Jupiter, niti da je kolega Linić vol. Mislim da nisu tema njih dvojica, nego je tema nešto drugo, mi smo izgubili izbore i da treba vidjeti i analizirati zašto smo izgubili izbore, zašto su građani dali većinsko povjerenje stranci koja je objektivno sudski osuđena za upravljanje državom. S druge strane, još važnije, zašto građani nisu izašli na izbore? Znači kako učiniti u Vladi da vratimo povjerenje i kako učiniti u stranci da rejting prestane padati. To je tema – zanima Komadinu.

Međutim, novinare više zanima kako premijer, nakon svih Linićevih optužbi, može imati povjerenje članova SDP-a i kako Vlada koju on vodi može nastaviti s radom.

– Nisam za nabacivanje blatom, a  toga tu ima, neke stvari treba dokazati, treba se ponašati odgovorno, građani očekuju pomake, a ne ovo, SDP mora biti jak i stabilan, ne ovakav – vjeruje Komadina koji očekuje od premijera i predsjednika svoje stranke da na Predsjedništvu i Glavnom odboru SDP-a odgovorno raspravi zašto se sve ovo događa u njihovoj stranci. Na pitanje smatra li da bi bilo odgovorno od Milanovića da podnese ostavku, odgovara:

– To je stvar svakoga pojedinca, kako procjenjuje svoju odgovornost. A tijela su tu da rasprave o nama svima – zaključio je Zlatko Komadina.

>> Bandić: To nije stranka za koju sam ja ostavio najljepši dio svog života

>> Nakon što se obračunao s premijerom, Linić zasjeo u saborske klupe

Komentara 18

TO
tolitol
15:51 30.05.2014.

Ne, u pravu je Komadina. Vol nije ni on, ni Linić ni Milanović. Volovi su svi pametni birači ove zemlje koji žele da im ovi kroje sudbinu.

Avatar tajar
tajar
15:54 30.05.2014.

Partija se raspada, a volovi ostaju oni koji su mislili da će ih ta ista partija uvesti u blagostanje!

LI
lindov
15:40 30.05.2014.

Hajde gospodine Komadina bolje da sutite. Takvih neradnika i ljencina kao sto ste vi ni u politici ih nema puno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije