Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarkova kritika

'Josipović nije zaslužio 2. mandat jer se previše brine o sebi'

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Javorović/Pixsell
15.06.2014.
u 13:44

Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu - rekao je Karamarko

Vlada nište ne poduzima, samo vrtoglavom brzinom Hrvatsku uvlači u gospodarsku krizu - izjavio je danas Tomislav Karamarko u Dubrovniku nakon sjednice Gradskog odbora HDZ-a.

- Situacija je jako loša i ušli smo u tragičnu fazu, gdje se članovi vladajuće koalicije međusobno svađaju i to je rezultat nemoći i nesposobnosti, ali i velike neodgovornosti prema hrvatskom čovjeku koji danas jako loše živi - izjavio je Karamarko, javlja HRT.

Govoreći o poziciji HDZ-a Karamarko je rekao kako građani opet sa simpatijama gledaju na HDZ koji je, dodao je, počeo raščišćavati kriminal i korupciju i koji prolazi svoju katarzu. - Ono što je optimistično jest da imamo gospodarski program jer na vlast ne želimo doći s rukama u džepovima, kao aktualna vlast, razmišljajući samo gdje ćemo postaviti svoje ljude - istaknuo je šef HDZ-a koji je kritiku uputio i predsjedniku Ivi Josipoviću.

Karamarko je rekao kako se Josipović već nekoliko mjeseci bavi svojim PR-om i imidžem te se ne brine o temeljnim problemima hrvatskog čovjeka. Predsjednik Josipović nije zaslužio drugi mandat jer se previše brine o sebi - izjavio je Karamarko.

>> Karamarko: Da Milanović misli ozbiljno, mijenjao bi ministre koji se bave gospodarstvom

Komentara 51

Avatar arhaika
arhaika
13:59 15.06.2014.

Predsednik-Gradjanin se cijelo vrijeme brine o sebi, ali i o interesu tzv regiona i britanskoj politici. Brine se da neoliberalne vrijednosti nametne hr narodu sto je jasno rekao ne podrzavsi ref o braku. Brine da HR ne dobije ratnu odstetu zalagavsi se za povlacenje tuzbe. Brine i o ZAMPU. Brine o Gradjanima RH, ali bogme o Hrvatima ne brine. Brine i o izjednacavanju zrtve i agresora u dom ratu i brine o ostavstini kom rezima. Vrlo zabrinut predsednik.

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:07 15.06.2014.

Član Saveza komunista Hrvatske, trenutni predsjednik Ivo Josipović, kojemu je glavni analitičar Dejan Jović, nema nikakve šanse na idućim izborima. Ne bi imao ni na prošlim da je HDZ vodio netko drugi a ne Ivo Sanader. Prema tome, Josipović bibi trebao odlikovati Sanadera jer mu je dao šansu da postane predsjednik - što mu se nikada ne bi dogodilo!

QQ
qqriqrac
14:16 15.06.2014.

Ni lažne ankete mu neće pomoći. Gotov je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije