Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz o rekonstrukciji vlade

Karamarko: Da Milanović misli ozbiljno, mijenjao bi ministre koji se bave gospodarstvom

Tomislav Karamarko
Foto: Davor Javorović/Pixsell
11.06.2014.
u 13:42

Karamarko je komentirao da će prijedlog promjene ministara proći u Saboru jer SDP ima ''većinu bez savjesti'' te kako je samo riječ o ''procesu dekadencije jer ionako sve ide nizbrdo''

– Da premijer Milanović misli bilo što ozbiljno napraviti u jačanju kvalitete svoje Vlade, onda bi mijenjao ministre u onom segmentu koji se bavi gospodarstvom. Mi i danas imamo informaciju o padu BDP-a, o smanjenju broja radnih mjesta, dakle nemamo investicije i tako dalje – komentirao je iz Knina predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko današnju najavu o rekonstrukciji vlade.

– Da je htio bilo što ozbiljno napraviti, da mu je stalo do standarda naših građana, onda bi osim ovih, a Vlada kompletno ne valja, mijenjao prije svega ljude koji se bave gospodarstvom, financijama i tako dalje – dodao je Karamarko te kazao kako će prijedlog promjene ministara proći u Saboru jer SDP ima ''većinu bez savjesti'' te kako je samo riječ o ''procesu dekadencije jer ionako sve ide nizbrdo''.

>>Jovanović: Jedini mi je cilj da zločinačka organizacija HDZ ne dođe na vlast

>>Rajko Ostojić i Željko Jovanović odlaze iz Vlade. Novi ministri su Siniša Varga i Vedran Mornar

Komentara 50

HR
Hrvatska3014
13:52 11.06.2014.

SDP ovci su nalik invaziji skakavaca. U kratkom vremenu pustoš.

KA
kafka
13:53 11.06.2014.

Kako da mijenja ministra koji se bavi gospodarstvom kada Milanović niti ne zna što je to gospodarstvo.!?

HR
Hrvatska3014
13:54 11.06.2014.

Politika koju imamo u zadnje dvije godine je nalik invaziji skakavaca. U kratkom vremenu pustoš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije