Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Josipa Rimac o vetu Mosta

Možda se nekome ne sviđa boja mojih očiju ili kose

23.12.2015., Zagreb -  U hotelu Panorama odrzana sjednica Nacionalog vijeca HDZ. Josipa Rimac. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
19.02.2016.
u 14:31

Iako se njezino ime spominjalo i kao potencijalne nove ministrice branitelja, ona tvrdi da je u vrijeme Domovinskog rata bila još dijete te smatra da taj resor pripada upravo onima koji su stvarali i branili Hrvatsku

HDZ-ova Josipa Rimac navodno je jedan od glavnih razloga zbog kojih na posljednjoj sjednici Vlade nisu izabrani zamjenici ministara, budući da su svi raniji dogovori poništeni nakon što je Most odbio prihvatiti da ona bude zamjenica ministrice uprave. Ona, tvrdi, nikada nije patila od titula.

– Ne mogu reći jesam li ja u ovom trenutku kamen smutnje ili kamen spoticanja, ne vidim ni razloge. Vjerujem da su do sada i postojali neki, može biti, opravdani razlozi, ali u ovom trenutku ih više ne vidim, izuzev možda ako se nekome ne sviđa boja mojih očiju ili kose, ali to do sljedećeg tjedna možemo promijeniti. Moramo vidjeti što će biti sljedeći tjedan – kaže Rimac.

Ona će, što god ispalo od te priče, poštivati odluku stranačkog vrha.

– Važno je da Hrvatska ide naprijed, a o tome tko će biti na kojoj poziciji, ja osobno nikada nisam patila od titula i pozicija, pa tako i ovaj put – tvrdi Rimac. Iako se njezino ime spominjalo i kao potencijalne nove ministrice branitelja, ona tvrdi da je u vrijeme Domovinskog rata bila još dijete te smatra da taj resor pripada upravo onima koji su stvarali i branili Hrvatsku. 

>> Obustavljena istraga protiv Josipe Rimac i njezinog supruga

Komentara 87

DU
Deleted user
15:00 19.02.2016.

A možda nisi kvalificirana biti zamjenica bivše ravnateljice Ekonomskog instituta s doktorskom titulom? How about that?

ŠK
škurabura
14:49 19.02.2016.

Mostovcima se Josipa možda i previše sviđa u usporedbi sa svojim boljim bračnim polovicama.

Avatar Vuglec
Vuglec
15:09 19.02.2016.

Pa mjesto gradonačelnice si dobila zahvaljujući boji kose, očiju i ostalih atributa i to ti je plafon, a sad smatraš da te pripada nešto više?! Sorry

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije