Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O tvrdnjama Ostojića

Jandroković: Ministar je obmanjivao javnost na Prevlaci, a isto čini kada je u pitanju ovaj vlak

Gordan Jandroković
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
08.10.2015.
u 14:25

- Ministar ponovno radi po istom obrascu kao i na Prevlaci, ujutro radi jedno, a popodne kad je vidio da je dogovoreno vraćanje vlaka pokušava sebe ukrcati u taj vlak i prikazati se zaslužnim za taj povratak. Još jedan pokušaj obmane od strane ministra Ostojića – poručio je Jandroković.

Član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković nazvao je tvrdnju ministra unutarnjih poslova Ranka Ostojića kako je MUP zaslužan za povratak vlaka iz Mađarske, a ne predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, samo još jednim pokušajem obmane.

- Ministar unutarnjih poslova pokazao je svoju vjerodostojnost na Prevlaci gdje je obmanjivao javnost kontinuirano bez ikakvog srama, a sada isto čini kada je u pitanju ovaj vlak. Jučer je predsjednica bila u Mađarskoj, pokušava očito otvoriti vrata za bolje odnose, nažalost, oni su sada sasvim narušeni, a Mađarska je susjedna zemlja i vrlo važna na karti EU. Ministar ponovno radi po istom obrascu kao i na Prevlaci, ujutro radi jedno, a popodne kad je vidio da je dogovoreno vraćanje vlaka pokušava sebe ukrcati u taj vlak i prikazati se zaslužnim za taj povratak. Još jedan pokušaj obmane od strane ministra Ostojića – poručio je Jandroković.

>> 'Iznenađen sam Orbanovim priopćenjem koje kaže da oni izdaju naloge državnom odvjetništvu' 

>> Grabar-Kitarović: Mađarska odlučila vratiti vlak Hrvatskoj 

>> MUP: Povratak vlaka za četvrtak ujutro u 10 sati dogovoren je još 1. listopada

Komentara 53

EF
epic.flyer
14:41 08.10.2015.

Sreća da je ostalo još samo mjesec dana ovoj tehničkoj vladi.....Doviđenja!

BO
borovina1981
14:38 08.10.2015.

Ništa novo za Rajka. Sreća pa mu je odzvonilo.

Avatar majmunranko
majmunranko
14:40 08.10.2015.

Orao Ostojić i njegovo ravnateljstvo su po milijunti put u zadnjih nekoliko dana uhvaćeni u lažima, koje su sve gluplje i gluplje. Prema zadnjem priopćenju Ostojićevog ravnateljstva, oni su bili ti, a ne predsjednica, koji su kao dogovorili povrat vlaka kojeg je Ostojić izgubio, i to ni manje ni više nego na graničnom prijelazu na kojem - nema pruge!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije