Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pirovac

Jedna osoba ozlijeđena u nesreći, od kamp kućice nije ostalo ništa

nesreća pirovac
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/16
17.07.2015.
u 08:56

Promet je zbog prometne nesreće otežan i na autocesti A3 Bregana - Lipovac u smjeru Zagreba, 1 kilometar prije naplate Zagreb istok na 55. kilometru

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti A1 Zagreb-Split, u smjeru Splita, kod čvora Pirovac, jedna je osoba ozlijeđena.Sudjelovala su tri vozila te kamp prikolica koja je uništena do neprepoznatljivosti. Prometna policija obavlja očevid na mjestu nesrece. Ovo je tek jedna od dvije prometne nesreće koje su se jutros dogodile na autocesti A1 u smjeru Splita zbog čega promet teče otežanoDuga nesreća dogodila se na 270. kilometru kod čvorova Zadar II i Benkovac.

Promet je otežan i zbog nesreće otežan i na autocesti A3 Bregana - Lipovac u smjeru Zagreba, 1 kilometar prije naplate Zagreb istok na 55. kilometru. Moguće su gužve, soim zbog dolaska turista, i zbog radova na cestama - kod čvora Jankomir (A3) vozila iz smjera Bregane koja se kreću prema autocesti A2 Zagreb-Macelj (Zaprešić) voze obilazno Ljubljanskom avenijom preko rotora u Ulici Velimira Škorpika s polukružnim okretanjem prema čvoru Jankomir (do 15. kolovoza).

Državna cesta DC10 čvor Sveta Helena-Vrbovec zatvorena je od čvora Dubrava do privremenog spoja s državnom cestom DC28 u Cugovcu (do 15. listopada u 19 sati). Obilazak je državnim i županijskim cestama kroz Vrbovec do privremenog spoja s državnim cestama DC10 i DC28 u Cugovcu.

>> Crvena uzbuna: Čeka nas 'pakleni' vikend, temperature se penju i do 39 stupnjeva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije