Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna regulacija

U tijeku posljednje pripreme za inauguraciju. Izbjegavajte ceste prema aerodromu i oko Westina

kolinda
Foto: HINA/PIXSELL
1/16
15.02.2015.
u 09:29

Iz ZET-a su kazali da zbog inauguracije neće imati poseban raspored vožnje

Gornji grad, Savska, ulice uz hotel Westin te trasa od hotela do zračne luke tijekom današnjeg dana bit će posebno čuvana zona pa će na njima vrijediti i posebna regulacija prometa.

Iako je u subotu promet bio zabranjen samo gornjogradskim ulicama te Pierottijevom pa se moglo i Mesničkom do garaže Tuškanac, građanima se ipak savjetuje da na čuvanim trasama čim manje koriste vozilaDanas će pak do Tuškanca moći samo oni s rezerviranom kartom. Iz ZET-a su kazali da će voziti po uobičajenom rasporedu.

Kako će tijekom dana dolaziti visoki strani dužnosnici, promet će se trasom do Plesa učestalo zaustavljati pa je najbolje potražiti alternativne puteve. 

Na Markovom trgu u tijeku su posljednje pripreme na Markovom trgu uoči inauguracije.

>> Kako će izgledati inauguracija prve hrvatske predsjednice

>> Otkriveno tko će Kolindu Grabar-Kitarović odjenuti za inauguraciju

Komentara 52

MI
mirtebi
09:00 15.02.2015.

Zasto drugovi ne prekriju krov crkve Svetog Marka da se ne vidi hrvatski povijesni grb sa pocetnim bijelim poljem. E narode hrvatski zivis u lazi I obmani preko 70 godina

DU
Deleted user
09:47 15.02.2015.

Samo sijte mržnju' neće vam ništa pomoći! Eto i sunce vam se smije a toliko ste željeli maglu i tmurno vrijeme! Hrvatska sa prvim pravim hrvatskim predsjednikom nakon dr. Tuđmana definitivno izlazi iz magle "regiona". Neka nam živi vječna i ljubljena Hrvatska na čelu sa Kolindom!!!!

DU
Deleted user
09:56 15.02.2015.

Ja razumjem da se nekoga ne voli, da se s nekim ne slaze po nekim pitanjima, ali ovoliku kolicinu mrznje imati u sebi moze samo neko ,kod koga se to gaji od malih nogu!!! uzas!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije