Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'to je mali spin'

Ivo Josipović o optužbama oporbe: Ako ih veseli, dobro je!

Ivo Josipović
Slavko Midžor/PIXSELL
25.11.2014.
u 12:43

Josipović očekuje da današnja sjednica HNS-a urodi dobrim zaključcima za hrvatski nogomet,a optužbe K. Grabar Kitarović nije želio komentirati

Prilikom današnjega posjeta Bjelovarsko-bilogorskoj županiji aktualni predsjednik Ivo Josipović upitan je da komentira optužbe oporbe koja ga je prozvala da ured predsjednika koristi za kampanju. Sa smiješkom je rekao da je to već 'sto puta komentirao', te uzvratio protupitanjem novinarima: ''Vidite li negdje kampanju ovdje oko mene. Ne vidite. Vidite li da sam ovdje s čelnicima Županije i Grada? Dapače, stranka kojoj pripada jedan od čelnika podržava protukandidatkinju. To je jedan mali spin. Ako ih veseli, dobro je''.

Kako su u ponoć krenule aktivnosti oko prikupljanja potpisa, Josipović je iznio svoja očekivanja, a ta su da namjerava pobijediti.

- Mislim da imam program koji je dobar za Hrvatsku, koji otvara novu stranicu posebice kada je riječ o institucionalnom okviru, a posljedično i dobrom gospodarskom razvoju Hrvatske - rekao je Josipović. Kako se u vrijeme njegova boravka u Bjelovaru održavala sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, Josipović je kazao da nema detalje, ali da bi volio da sjednica urodi nekim dobrim zaključcima. Na novinarsko pitanje da komentira optužbe Kolinde Grabar Kitarović koja ga optužuje da skuplja jeftine poene na nogometu, uopće nije imao komentara.

Iako se očekivalo da će se zaustaviti i štand na kojemu se u Bjelovaru od danas prikupljaju potpisi za njegovu kandidaturu, Josipović ga nije posjetio.

U posjetu Bjelovarsko-bilogorskoj županiji aktualni predsjednik RH Ivo Josipović još je jednom istaknuo da je nepravda to što Otkos 10, kao prva vojno-redarstvena operacija u Hrvatskoj, kojom su oslobođeni prvi dijelovi okupirane Hrvatske nije valorizirana i prepoznata.-Sada tu nepravdu ispravljamo. Više puta sam se sastajao s organizacijskim odborom, imali smo i okrugli stol gdje su prezentirani detalji kako s političkog, tako i vojnog stanovišta i neki najzaslužniji sudionici će dobiti odličja koja do sada nisu dobili - kazao je Josipović, dodavši da je riječ o iznimno važnoj operaciji i u vojnom i psihološkom smislu, koje su označile prekretnicu već na samom početku Domovinskoga rata.

Josipović obilazi i tvrtku Hittner, Centar Mate Lovraka u Velikom Grđevcu, dok će mu u Daruvarskim toplicama biti prezentiran projekt ''Lječilišno-rekreacijski centri Bjelovarsko-bilogorske i Požeško-slavonske županije''.

>>Josipović sa studentima snimio jingle: I predsjednik može pogriješiti!

>>Josipović odgovorio Kujundžiću: Terminologija je stvar opće kulture i pristojnosti

Komentara 24

DR
Drzinedaj
13:02 25.11.2014.

On stvarno misli da smo svi tupani!!!!!

Avatar dmitarX
dmitarX
13:03 25.11.2014.

veselim se tvom odlasku, druže!

Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
12:59 25.11.2014.

zašto Josipović nije stao u obranu Policajaca koji nisu dozvolili ulazak huliganima na stadion ? Zašto se nije oglasio po tom pitanju i oštro osudio problematične skupine u društvu već je osudio HNS koji se bori sa huliganima ? Odd kada su huligani koji tuku studente na Savi društveno prihvatljiva skupina ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije