Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vrdoljak

Nije mi padalo na pamet pristati isplatiti milijarde MOL-u na temelju koruptivnog ugovora

ivan vrdoljak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/7
14.05.2016.
u 09:48

Pitam HDZ – kako znate da MOL sada želi pregovarati o povlačenju arbitraža, kada su to do sada odbijali?", napisao je Vrdoljak na Facebooku

Predsjednik HNS-a i bivši ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak na Facebooku se osvrnuo na arbitražu Hrvatske i Mađarske zbog Ine koja je trenutno vrlo aktualna.Napisao je da dok još nisu bili pokrenuti arbitražni postupci predložio je MOL-u da potpišu dogovor da se zemlje neće međusobno tužiti u arbitražama dok traju pregovori. MOL je prema navodima Vrdoljaka njegovu ponudu odbio i tužio Hrvatsku.

"Nije mi padalo na pamet pristati isplatiti milijarde MOL-u na temelju koruptivnog ugovora. Morali smo obraniti državne interese i pokrenuti arbitražu. Bez obzira na arbitražu, inzistirao sam na nastavku pregovora. MOL, s druge strane, nije htio pregovarati, nego je inzistirao da arbitražni postupci idu do kraja. Pitam MOL – što se promijenilo dolaskom HDZ-a na vlast? Zašto sada odjednom ne žele da arbitražni postupci idu do kraja?

Pitam HDZ – kako znate da MOL sada želi pregovarati o povlačenju arbitraža, kada su to do sada odbijali?", napisao je Vrdoljak na Facebooku.

 

>> Karamarko se ubuduće ne smije miješati u slučaj Ina - MOL

>> 'Spor INA-MOL rezultat je brojnih interesa koji nastoje destabilizirati situaciju'

>> Vrdoljak najviše dvoji u vezi s prodajom Podravke i ACI-ja

Komentara 17

BE
BeroII
10:19 14.05.2016.

Što je, žalostan si što te komesar, preko tajnih službi ne izvještava što ova vlada radi? Ili si, vjerojatnije žalosniji što više nisi u mogućnosti iskorištavati svoj ministarski položaj? A navikao si da HNS drži u rukama energetiku i da taj segment Hrvatskog društva iskorištava u svoju korist te da pljačka narod. Ne boj se nećeš više nikada imati tu priliku a niti tvoj gazda također.

NO
Norway
10:14 14.05.2016.

Vrdoljak, ne muljaj.Doci ce vrijeme kad ces morati odgovarati na pitanja.Za sada te nitko ne pita ili ti se zuri u Remetinac? Prvo Linic

CE
cenzura
12:20 14.05.2016.

Kad će ovaj g.Razdjelnik objasniti nepotrebnu studiju od 11 milijuna kuna i sve ostale marifetluke???? Jedino kaj zna je vikati "Drž te lopova!" a tko je lopov????? Hahaha...... Moj Razdjelniče izaći će na vidjelo lopovluci tebe i tvojih kompanjona a onda pravac Remeteinec, karta u jednom smjeru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije