Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zabrinuti smo'

Igrali odbojku na 'plaži u Liberlandu' pa ih uhitila hrvatska policija

liberland
Foto: Borislav Ristić
1/3
14.06.2015.
u 12:40

Nemamo informacija zašto je do toga došlo i jako smo zabrinuti zbog takvog ponašanja Hrvatske policije na području izvan svoje jurisdikcije, oglasili su se iz Liberlanda

"Jučer oko 19.00 sati četiri osobe je uhitila hrvatska policija jer su igrali odbojku na plaži u Liberlandu. Nemamo više informacija zašto je do toga došlo i jako smo zabrinuti zbog takvog ponašanja hrvatske policije na području izvan svoje jurisdikcije. Nadamo se da će problem biti ubrzo razriješen diplomatskim putem", reagirali su iz Liberlanda.

Iz policije Osječko- baranjske priopćili su da su jučer policijski službenici na tom području, točnije na 1415 riječnom kilometru rijeke Dunav u nezakonitom prelasku državne granice čamcem, zatekli i uhitili dvije državljanke Republike Slovačke te državljanku i državljanina Republike Češke. Zbog prekršaja iz Zakona o nadzoru državne granice uhićene osobe će 14. lipnja biti privedene na Prekršajni sud u Belom Manastiru.

 

President inspires young scouts to form unit and camp in Liberland

Posted by Liberland on Saturday, June 13, 2015

>>Ponovno priveden Vit Jedlička i još jedanaest osoba

Komentara 28

Avatar Honduras
Honduras
12:35 14.06.2015.

srbija i hrvatska imaju sporazum o kontroli granice na dunavu - sve na desnoj strani kontrolira hr policija, a na lijevoj srpska - bez obzira kome formalno pripada. prema tome, hr policija postupila je u skladu sa svojim ovlastima.

Avatar Honduras
Honduras
12:33 14.06.2015.

ove ludake treba samo nekoliko puta kazniti sa po tisuću-dvije € ... pa im više neće biti tako "zanimljivo" igrati se zemalja i gradova svijeta...

NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
13:00 14.06.2015.

Neka idu Putinu u Rusiju praviti državicu, da ih Vladimir malo prevaspita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije