Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostao bez imuniteta

Jakovčić: Glasao sam ZA ukidanje mog zastupničkog imuniteta

Ivan Jakovčić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
25.03.2015.
u 19:58

Potvrđujem da sam glasao ZA skidanje mog zastupničkog imuniteta jer je to jedini način koji mi omogućava da se ubrzo na sudu suočim s onima koji me optužuju, kaže Jakovčić

Zastupnik IDS-a u Europskom parlamentu Ivan Jakovčić nakon glasovanja na plenarnoj sjednici u Bruxellesu izjavio je da je i sam glasovao ZA ukidanje njegova zastupničkog imuniteta. Dodao je da mu takva odluka EP-a omogućava da se na sudu suoči s osobama koje ga lažno optužuju.

– Potvrđujem da sam glasao ZA skidanje mog zastupničkog imuniteta jer je to jedini način koji mi omogućava da se ubrzo na sudu suočim s onima koji me optužuju. Mada sam dobio podršku mnogobrojnih kolega svima sam rekao da glasuju kao i ja jer mislim da je to najbolje kako bi istina izašla na vidjelo. Ponavljam kako mi zastupnički imunitet nije prioritet već mi je samo istina prioritet. Zato očekujem da se sve uskoro razjasni na sudu – rekao je Ivan Jakovčić.

>> Jakovčiću ukidaju zastupnički imunitet: Radujem se izlasku pred sud

Komentara 12

Avatar comparator
comparator
20:49 25.03.2015.

Istrrrijan je poštenjačina bez prrremca i nebi on ukrao petsto tisuća eurrra !

OB
ObrenM
21:25 25.03.2015.

Sve i jedan od hrvatskih politickih lopova,koji su zazivali pravne institucije nisu ostali neosudjeni.Tako ce biti i sa postenjakom,koji ce dodatno blamirati Hrvatsku.

OB
ObrenM
21:25 25.03.2015.

Sve i jedan od hrvatskih politickih lopova,koji su zazivali pravne institucije nisu ostali neosudjeni.Tako ce biti i sa postenjakom,koji ce dodatno blamirati Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije