Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar Lalovac:

'Hrvati neće osjetiti porez na štednju. Ne moraju ga se bojati'

Boris Lalovac
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
03.06.2014.
u 12:01

Premijer Zoran Milanović izjavio je na 9. konvenciji hrvatskih izvoznika da će porez na štednju biti među najnižima u Europi ako ga Hrvatska odluči uvesti.

Premijer Zoran Milanović izjavio je na 9. konvenciji hrvatskih izvoznika da će porez na štednju biti među najnižima u Europi ako ga Hrvatska odluči uvesti.

Ministar financija Boris Lalovac ponovio je da je s time u vezi Hrvatska porezna oaza jer nema poreznih oblika kakve poznaju zemlje u okruženju.

Hrvati se ne moraju bojati poreza

– Ne bi to bio problem da se štednja usmjerava u gospodarstvo – kazao je Lalovac, dodavši da hrvatski građani ne bi trebali osjetiti porez i da ga se ne moraju bojati.

Na pitanje o slabijem punjenju proračuna, Lalovac je kazao da bi se proračun trebao nivelirati s obzirom na očekivano bolje punjenje tijekom ljetnih turističkih mjeseci.

>>Hoće li svaki put trebati napraviti 'stres test' tajnih službi kada netko zaviče

>>Lalovac: Neće biti novih poreza, dosegli smo vrhunac

Komentara 28

LU
ludvig989
12:06 03.06.2014.

Naravno da ga nećemo osjetiti pa već tri godine ne osjećamo ništa. SDPartija nas vodi u propast!!!!

Avatar desnicarsko_smece
desnicarsko_smece
12:34 03.06.2014.

Rekao sam ja, plakat ćemo za Linićem mjesec dana nakon njegove smjene. Ovi su odlučili uništit hrvatsko gospodarstvo i ekonomiju, sad već postaje kristalno jasno. I ne, nisam glasač HDZ-a.

ZO
zoom
12:35 03.06.2014.

evo novih harača kojim se udara po narodu! ostavke dajte i spasite nas!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije