Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETNIČKI VOJVODA

HND šokiran Šešeljem na Bujici, Osječka TV: To je uplitanje u uređivačku politiku

Vojislav Šešelj
Foto: Screenshot Youtube
27.11.2014.
u 16:35

Glavna urednica Ružica Smolčić kaže da su šokirani Dukinim priopćenjem

– Hrvatsko novinarsko društvo šokirano je pojavom četničkog vojvode i ratnog zločinca Vojislava Šešelja u emisiji „Bujica“ Velimira Bujanca u srijedu na Osječkoj televiziji – poručio je danas u priopćenju Zdenko Duka, predsjednik HND-a.

Duka je rekao da "treba imati nevjerojatno jaki razlog javnog interesa, promicanja nekog javnog dobra, da bilo koja televizija, a valjda pogotovo hrvatska, s takvim čovjekom napravi intervju".

– Kad se zna tko je Velimir Bujanec i tko je vlasnik Osječke televizije, jasno je da im je Šešelj trenutačni saveznik u domaćim političkim obračunima, u trenutačnoj predsjedničkoj predizbornoj kampanji – rekao je Duka.

Glavna urednica Osječke TV Ružica Smolčić u priopćenju je reagirala na Dukin istup poručivši da je Osječka televizija "šokirana" priopćenjem te da odlučno odbacuje navode iz priopćenja.

– Spomenuto priopćenje smatramo pokušajem uplitanja HND-a u uređivačku politiku Osječke televizije. Ako HND želi biti dosljedan, postavljamo pitanje zašto nisu reagirali i na druge medijske kuće koje su objavljivale priloge i izjave Vojislava Šešelja? – poručila je Smolčić. Dodala je da se Osječka TV vodila interesom javnosti, što potvrđuje i činjenica da je Šešelj bio tema u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu.

>> 'Očekujem da će Europa reći kako za Šešelja nema mjesta na političkoj mapi'

>> Tekst rezolucije o Šešelju kritičan, u raspravi i pohvale Srbiji

Komentara 128

GU
General_U
16:41 27.11.2014.

nije duki problem šešelj već ono što je izrekao o našem ivici i vesnici

Avatar navijač
navijač
16:52 27.11.2014.

Kako je krenilo, još će Šešelj biti taj koji će raskrinkati veleizdajničku kliku u Hrvatskoj.

RE
retfala
17:00 27.11.2014.

Duka jeftin li si,zabrinut si jer Šešelj raskrinkava tvoje sponzore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije